2777
2789
عنوان

بچها کانال اطلاعات عمومی

60 بازدید | 3 پست

میدونم کتاب خوندن بهترین و درست ترینه

اما اگه کانالی با محتوای اطلاعات عمومی دارید ممنون میشم معرفی کنید (داخل ایتا یا تلگرام)

در زمینه های علمی ، اقتصادی ، سیاسی ، جغرافیا و تاریخ ....

و کلا همه چی😅

سلام عزیزم خوبی تامیکت رو خوندن ی حاجت محال داشتی تامیک زدی

براورده شد حاجتت

منم ی بدبخیت انده سرم بخاطر گدشتم

با یکی دوست بودم اولینو اخرین اشتباهم یود البته شوهرم فهمید 

البته من انکار کردم

الان زندگیم رو هواس این قضیه ۶ماه پیشه بگی نگی الان زندگیم بهتر شده

ولی همش بحث اون اقا تو زندگیمه شوهرم دو دله

خاستم بمرسم ازتون شما جکار کردین گذشتتون با حاجتی ک داشتین براورده شد؟

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی تامیکت رو خوندن ی حاجت محال داشتی تامیک زدی براورده شد حاجتت منم ی بدبخیت انده سرم ...

سلام عزیزم

تاپیک من نبود من هم اینو نگفتم اصلا

یا اشتباه گرفتی منو با یه کاربر دیگه یا درست نخوندی

گلم به نظر میاد حالت بهم ریخته و بده

امیدوارم خداوند مشکلتو حل کنه 🙏