2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو لطفا لیاقتت خیلی بیشتر از ایناستت🥲

دوتا دختر دارم یکیش 5سالشه یکیش دوسالش خیلی وابسته باباشونن روم سیاس بخاطر همین دوتا 😭 دعا کن برام دلم میخاد بشینم به حال خودم زار بزنم

خســــــته از همه چی💔🥀
فعلا طلاق عاطفی بگیر🥲امیدوارم بتونی جدا شی

حالم ازش بهم میخوره میبینمش انگار یه اشغال جلومه، امشب بهش گفتم که فهمیدم با اون زنه هست میدونی بهم چی گفت گف هر وقت تو خرجم و دادی بعد زر بزن😭🥲

خســــــته از همه چی💔🥀
الهی بمیرم برات🥲

خیلی حالم بده کسیو ندارم بهش چیزی بگم صبح تا شب تو خونه زندانی ام خودش صبح میره شب میاد خواهر زادشو برادر زادش و برده بستنی خوردن باهم با دختر بزرگم انگار فقط من اضافی ام، نمیدونم چرا میخاد غذابم بده همش نمیدونم چه پدرکشتگی داره باهام این مرد از عذاب دادن من لذت میبره، حال روحیم انقد بده که فک کن به خودکشی فک میکنم انقد که بهم فشار اورده، خدا خودش کمکم کنه بتونم از این خلاص شم😭

خســــــته از همه چی💔🥀
تنها کمکی که میتونی به خودت بکنی اینکه بهش اهمیت ندی میدونی؟

نمیتونم اهمیت ندم میاد باهام دهن به دهن میزاره میگه زن میگیرم و فلان اینجور چیزا میگه که اعصابم و بهم بریزه😮‍💨

خســــــته از همه چی💔🥀
نمیتونم اهمیت ندم میاد باهام دهن به دهن میزاره میگه زن میگیرم و فلان اینجور چیزا میگه که اعصابم و به ...

جوابشو نده باهاش بحث نکن

به خاطر بچه هاتم که شده بهش اهمیت نده عصاب خودتو خورد نکن

.‌‌
جوابشو نده باهاش بحث نکن به خاطر بچه هاتم که شده بهش اهمیت نده عصاب خودتو خورد نکن

فقط از خدا میخام یه راهی بزاره جلو پام خسته شدم دیگه اخر خودمو میکشم از دستش 😭 یه باز بخاطر عوضی بازی هاش این کارو کردم

خســــــته از همه چی💔🥀