2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربشو دارم 50 تا خوردم الان عوارض داره دهنمو سرویس میکنه خواهش میکنم دیگه اینکار نکن تهش خودتو ...

الان خودم انقد عصبی شدم بخاطر همون قرصا، کلا همش عصبانی ام بس دلیل، افسردگی ام دارم متاسفانه

خســــــته از همه چی💔🥀
ایشالا آتیش بگیره برنگرده هیچوقت 

سلام عزیزم خوبی من جسته گریخته در جریان تاپیکات بودم چی شد عزیزم از هم‌جدا شدین؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام عزیزم خوبی من جسته گریخته در جریان تاپیکات بودم چی شد عزیزم از هم‌جدا شدین؟

سلام عزیزم بله جدا که نه نابود شدیم 🥀

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
سلام عزیزم بله جدا که نه نابود شدیم 🥀

اگر ناراحتت نمیکنه برام تعریف کن

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
اگر ناراحتت نمیکنه برام تعریف کن

خسته شدن فقط یه کلمس ولی اندازه یه اقیانوس برای من درد داشت ما هر دو کم آوردیم و راه رسیدنی هم نبود تصمیم گرفتیم تمومش کنیم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خسته شدن فقط یه کلمس ولی اندازه یه اقیانوس برای من درد داشت ما هر دو کم آوردیم و راه رسیدنی هم نبود ...

💔واقعا چیزی به زبون نمیاد برای گفتن فقط امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

💔واقعا چیزی به زبون نمیاد برای گفتن فقط امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

ممنون عزیزم غم نبینی