2777
2789

فکر نکنم چند وقت پیش دیوار آگهی گذاشته بودن شرایط خاص نداشت 

رفاه و شهروند یکم سخت میگیرن البته پارتی و آشنا داشته باشی همه چی حله

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

فروشگاه مواد غذایی اینطوریه دگ ولی حقوقش بد نیس

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مرده گفتم اخه چیو میخوای بدونی مگ میخام تو نظام استخدام شم😑🤣

👌😂😂ب همچی کار دارن نامردااا

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

😆😆😆 

زنگ بزن بعدش حضوری برو عزیز بهتر حضوری همجا بیانگر آدمی بهتر قوی تر ب چش میاد

😆😆😆  زنگ بزن بعدش حضوری برو عزیز بهتر حضوری همجا بیانگر آدمی بهتر قوی تر ب چش میاد

شمارشم نذاشته نا کس

با یه اکانت قبلی پیام دادم گف چن روز دیگ زنگ میزنم تزد گفتم ورا نزدی گف زدیم ج ندادی در حالی ک اصن نزده بود

اندفه با این پیام دادم اینجوری کرد

شمارشم نذاشته نا کس با یه اکانت قبلی پیام دادم گف چن روز دیگ زنگ میزنم تزد گفتم ورا نزدی گف زدیم ج ...

پ الکی گفته الان فروشگاها نیرو زیاد میگیرن چون قرارداد خیلی تموم میشه بهار زمستونه پیگیرع باش ت فروشگاه مواد غذایی