2777
2789

مثلا همه چیو بهم بگید خیلی رفیق باشید

حتی از گندکاری های دوران مجردی 

و اونم پیش شما همه چیو بگه یعنی دو طرفه باشه

خوبه یا بد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با هم خیلیخوبیم

ولی مسائل شخصی قدیمی رو نمیگیم

بلکه مسائلی رو میگیم که درددل باشه یا دنبال راهکار باشیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من و زنداداشم باهم اینجوری هستیم بی نهایت صمیمی هستیم از همه چیز هم خبر داریم

من و خواهرشوهرم اینجوری هستیم 

کلا باهم هستیم از ریز و درشت زندگی هم خبر داریم 7 سال که اینجوریم 

ما خوبیم ولی من آدم خونسردی ام یعنی به نسبت خواهرشوهرم نمی تونم خیلی حرف بزنم نه از سر اعتماد نکردنا در کل حتی با مادرمم زیاد اهل حرف زدن نیستم....بیش تر شنونده ام تا گوینده....ولی اون همه چی رو می گه منم گوش میدم به حرفاش....اون یکی خواهرشوهرم مثل منه خوبه ولی حال حرف زدن زیاد نداره.🤣🤣

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خدارو شکر صمیمی نیستیم .. تو یه ساختمونیم ولی در حد سلام 

آدمی نیستم که شروع کننده باشم و همینطور به غرورم بر میخوره اگه یک طرفه باشه 

خودم خاستم که راحت نباشیم با هم 

هیچ اتفاقی رو برای هم تعریف نمیکنیم 

ده سال اخلاف سنی دارم باهاش .. بنظرتون همین سن تاثیر داره یا دوتامون خونگرم نیستیم؟؟

من از اونایی که یکی باهام گرم بشه همه چیو میریزم وسط میگم

♡
به خونواده شوهر اطمینان نکن  آخرش تو عروسی و برادرشون مهمتره

همیشه همیشه طرف من گرفته تو دعوا یا ناراحتی همیشه جلو داداش وایستاده برای من 

هیچ وقت پشت داداشش نبود