2777
2789

من واقعا بعضی اوقات انقدر بی پناه میشم که فقط میام نینی سایت به اینجا پناه میبرم که شاید اروم شم....

مرسی ازونایی که وقتی یکی حالش بده تاپیک میزنه میان تو تاپیکش نظر میدن....❤

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

مراقب باشید هرخوبی بدی هم داره من اون طرف نی نی سایت هم دیدم :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باشید هرخوبی بدی هم داره من اون طرف نی نی سایت هم دیدم :) 

کلا هرچیزی هم خصکصیات مثبت داره هم منفی

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
کلا هرچیزی هم خصکصیات مثبت داره هم منفی

آفرین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من امسال واقعا بی پناه ترین بودم وغمگین ترین وله چشمم دیدم اطرافیان وحتی خانواده ی خودم موقع حال بدیذم چطور باهام رفتار کردن وچقد بی تفاوت به حالم ازم گذشتن ......

دیدم که فقط موقعی که شادم منو می‌خوان موقع ناراحتی تنهاترینم 

روزایی که داشتم از ناراحتی خفه میشدم میومدم اینجا دردل میکردم وادمایی که خودشون مثل من زخمی بودن آرومم  کردن من واقعا اینجا وکاربرتی مهربونش رو دوست دارم❤️

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
آره چندبار ولی منصرفم کردن🙂

ميدونید چیه؟ خودکشی یعنی باخت...یعنی سختی‌های زندگی پیروز شدند و تونستند خمتون کنند، منم تا دلتون بخواد سختی زیاد کشیدم سختی‌هایی که هرکی دونسته گفته عجب جونی داری که هنوز وایسادی ادامه میدی...وقتی اینو بهم میگن یه حس قدرت دارم یجورایی مغرور میشم میگم سنگ اگر جای من بود پودر شده بود ولی من منم اینچیزا تو کتم نمیره یجورایی این سختیا برگ برندمه، شماهم برگ برندتون از دست ندین :) خودکشی واسه ما قهرمان ها نیست :) 

چقدر قشنگ گفتید💖🍃 درسته خودکشی برای ما قهرمانا نیست🙂🍀

دقیقا همینه :) ❤️❤️❤️