2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن وبالای سی سال سن دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
همش پرخاشگری می کنه  ثبات اخلاقی نداره ازش بدم اومده بخدا دارم سرد میشم دستش به من بخوره بدنم م ...

یه مدت بیخیالش شو

وقتایی که خوبیدبهش محبت کن

خودت روبادوستات ونی سایت و....مشغول کن

ببین چراوازکی معتادشده؟!

تومدیرخونه ای

ازتجربه دیگران استفاده کن

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش ماهم یک ماه و نیم رابطه نداریم بهمن هیستروسکوپی کردم همش لک بینی دارم دکتر هم میگه لک بینی دا ...

اولش خیلی سخته خیلی بعد تبدیل به عادت میشه همیشه من درخواست کننده بودم ولی دیگه نمی گم چون پسم میزد

یه مدت بیخیالش شو وقتایی که خوبیدبهش محبت کن خودت روبادوستات ونی سایت و....مشغول کن ببین چراوازکی ...

ای کاش دارویی بود که به شدت منوبی خیال می کرد تنها سرگرمیم بچه هامن ونی نی سایت

مریض شدم رفتم دکترگفت افسردگی داری دیگه ازهمه چیزسیرم به زندگی امیدندارم حالم بده 

ب خدا فامیل ما بدتر از شما بود مستاجر بدبخت باور کن بیشتر از ۱۰ بار بردن مرکز تا ترک کرد الان خداراشکر خیلی بهتر سر حال تره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
ای کاش دارویی بود که به شدت منوبی خیال می کرد تنها سرگرمیم بچه هامن ونی نی سایت

چکارمیشه کرد

باورکن منم راحت میتونم بگم ولش کن و.....ولی حرف زندگی خودته وبچه هات وحتی همسرت

توکل بخداکن

۲رکعت نمازبخون

توی سجده باخداوندحرف بزن

خیلی حالت بهترمیشه

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
بعضیا بخاطر همین نیازشون که مردای بیشعوررررر دقت نمیکنن خیانت میکنن

بیشترمن درخواست کننده بودم تا اون آخه وقتی می بینی بی میله توهم زده میشی دیگه ،خیلی خستم خیلی من  به خودم می رسم ولی اون نه 

چکارمیشه کرد باورکن منم راحت میتونم بگم ولش کن و.....ولی حرف زندگی خودته وبچه هات وحتی همسرت ...

ممنونم عزیزم  باورکن دیگه نمازم نمی خونم  خدا توهمون قرآن گفته که وقتی ازدواج می کنی نصف دینت کامل میشه وبه آرامش می رسی پس کو آرامش  چرا همش به فکرگناه کردنم  بخدا مثل خانمایی زندگی می کنم که به شدت به اغوش شوهر پایه نیازمندن  نه سال زندگی بایه معتادکم نیس

ممنونم عزیزم  باورکن دیگه نمازم نمی خونم  خدا توهمون قرآن گفته که وقتی ازدواج می کنی نصف د ...

حالا۲رکعت بخون وتوی سجده باخداوندحرف بزن

فکرکن یوگاداری میری برای آرامش خودت