2777
2789
عنوان

عشق سابقم بهم پیام داده

303 بازدید | 11 پست

ما باهم دوسال تو رابطه بودیم

همو هم دوس داشتیم و تصمیممون ازدواج بود

اما یه بازه ای حدود اواخر رابطمون نسبت بهم کم توجه شده بود و ازاونور من حس بدی پیدا کرده بودم چندبارم بهش تذکر دادم که بیشتر بهم توجه کن ولی رفتارش فرقی نکرد کار بجایی رسید که افسردگی گرفتم (البته مشکلات دیگه ای هم همزمان داشتم که بی تاثیر نبودن)

خلاصه جدا شدم ازش چون حس کردم بدردم نمیخوره دوس داشتم طرف مقابلم کسی باشه که صفرتا صدشو برام‌میزاره و بهم توجه میکنه از اون زمانی که جدا شدیم الان سه سال میگذره

من تو این مدت با کسی آشنا شدم که بی نهایت مهربونه و کلی بهم توجه میکنه و از هر نظر از عشق اولم بهتره قصدشم ازدواجه و میخواد بلافاصله بعداز سربازیش بیاد جلو

حالا اون نفر اولی هی بهم پیام میده که بیا بهم برگردیم و من‌جبران میکنم و....

من نمیدونم باهاش باید چیکار کنم اصلا دوس ندارم‌بلاکش کنم چون فامیلیم و یجورایی حس بدی پیدا میکنم..هرچی باهاش صحبت میکنم که برو دنبال کس دیگه و منو بیخیال شو میگه نمیتونم،حرفاشم مربوط به امروز نمیشه هرازچند وقت یبار هی پیام میده یا استوریامو ریپلای میزنه

جای من بودین چیکار میکردین هرسری که پیام میده میرم توی فکر و اعصابم خورد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نفره اولی رو قبول نکن اون عشقش واقعی بود تو دنباله عشق دوم نمی رفتی کسی مخالفه ریپلای نزنه مطمعن باش اونوعشق اول باز میره پشت سرش رو نگاه نمیکنه کسی که رفته راه رفتن رو بلده اشتباه چندین سال من رو تکرار نکن