هر وقت پول میخوام مجبورم میکنه برقصم براش کسی مشکل منو داره ؟ اصلا توجه نمیکنه کسی هست یا نه پیش پدر شوهرم گفتم کارتتو بده بچه چیزی خواست بیرون براش بگیرم میگه برقص بدم منم دهنمو کج کردم الکی دستمو تکون دادم دادش
هی دعواش کردم که اینجور نگه تو مغزش نمیره
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری
اره به خدا سیزده بدر رفته بودیم بیرون گفتم بریم اب بگیر یواش گفت برقص بگیرم منم نیشگون گرفتمش لال شد
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.