2777
2789

باور کنید تک تک اعتراضاتون به گوش مدیریت رسیده 

الان امکانش نیست که همه تاپیک هایی که تو روز زده میشه رو یه جا ببینیم، پس خواهشا انقد تاپیک تکرارى اعتواض نزنید که بشه به بقیه تاپیک هایی که موضوعات دیگه اى جز اعتراض دارن دسترسى پیدا کرد، تاپیکاى دیگه بین تاپیکاى اعتراض گم میشه بس که زیادن، استفاده از سایت رو دارین سخت تر میکنید با این تاپیکاى تکرارى 

صد بار گفتن قراره درست بشه، یه هفته صبر کنید خب، نون شبتون نیست که قطعش کردن، صبررررر

حواست باشه!

به نظرم یک تاپیک باشه وهممون همونجااعتراض کنیم بهتره وزودترجواب میگیریم اینجوری پراکنده س

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز من موندم ما کاربرها واقعا فکر کردیم مالک سایت هستیم .بله ما مالکیت معنوی داریم ولی مالکیت حقیقی برای کسی هست که پول داده و سایت را خریده 

کلی هزینه کرده پس بیشتر از من و شما باید دلسوز سایتش باشه چون اگر سایت درست نشه سرمایه اش به باد میره 

ماها فقط به اینجا عادت کردیم و بخاطر دوستامون میاییم یا بخاطر درد دل یا راهنمایی خواستن و یا هر دلیل دیگه ولی صاحب اینجا کل سرمایه زندگیش اینجاست .عاقلانه فکر کنیم حتما اونا بیشتر به فکر رفع اشکالات هستن .

بالاخره زمان میبره فرض کنید سیستم تاسیسات خونه شما خراب بشه و مجبور به تعویض بشین خوب ممکنه مدتی آب رسانی کل خونه مختل بشه ولی مجبورین .حالا این وسط مهمون که تو خونه هست بیاد هی بگه زود درستش کنید اعصابتون بدتر بهم میریزه و کار پیش نمیره

در ضمن تو این همه سال که اینجا بودم بارها کاربران به دلایل مختلف اعتراض کردن و یه سری هم رفتن ولی کسانی دیگه اومدن جاشون را پر کردن

یکم واقع بین باشیم !

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
به نظرم یک تاپیک باشه وهممون همونجااعتراض کنیم بهتره وزودترجواب میگیریم اینجوری پراکنده س

تاپیک هست تو قسمت مدیر سایت

منم رفتم اونجا و مشکلاتم را نوشتم 

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

میدونی چرا همه دارن تاپیک میزنن ؟؟ 

واسه اینکه تو این سایت افتضاح کسی دیگه جذب تاپیکای دیگه نمیشه ! 

اونجوری جلو چشم بودن تاپیکا معلوم بودن الان باید برین دو ساعت بگردیم دنبال اخرین تاپیکا بعدشم باز که میکنیم هر صفحه فقط یک نظر نشون داده میشه! کی حوصله گشت و گذار داره! 

درسته بیکاریم ولی نه تا این حد  

دخترم تمام زندگی من

خیلی ها تازه واردشدن شدند 

براشون تازگی داره

منکه شخصا نمیام یگه الان هم اومدم تاپیک ختم رو چک کنم

یه چیزی هم هست عزیزم

شما 93 نبودی وقتی ورژن  سایت رو عوض کردن گفتن مشکلاتش درست میشه صبور باشید  ولی هیچ تغییری نکرد   

واقعا نمیدونم چرا بعضیا انقد عجولن 

خوب بابا یکم صبر کنید 

یا تا وقتی سایت تکمیل بشه نیاین 

بابا انقد اعتیادم خطرناکه براتون ها😆😆😆

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند