همشنمیدونمچیبنویسم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 عنوان چرا وقتی به نوشته کتاب یا جایی نگاه میکنم سرم گیج میره؟؟ 47 بازدید | 8 پست حتی وقتی چند روز پشت سر هم درس بخونم سرم درد میگیره زدم توی گوگل نوشت چشمام ضعیفه دو روزه از درس فاصله گرفتم امروز رفتم ی چند تا تست بزنم .. بازم سرم گیج رفت. حتی نشد یک ساعت بگذره!! میترسم 😐😐 همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️ 1402/12/25 | 18:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6602 هر چند دقیقه که نگاه میکنی بعد دوردست و نگاه کن مخصوصا رنگ های آبی و سبز
همشنمیدونمچیبنویسم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 چشمات ضعیفه دیگه ترس نداره برو دکتر فکر کردم ی مشکل دیگ ای داره چشام🚶🏻♀️ همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
همشنمیدونمچیبنویسم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 هر چند دقیقه که نگاه میکنی بعد دوردست و نگاه کن مخصوصا رنگ های آبی و سبز فقد دوست دارم کتابو ببندم دور بشم از درس همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
ساحلsea2 عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 13350 وای منم یادمه اینجوری شده بودم یه سال از کنکور عقب افتادمربطی ب ضعیفی چشمم نداشت وای یه سر دکتر رفتمدارو داد فک کنم ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6602 فقد دوست دارم کتابو ببندم دور بشم از درس کلا ذهنت یکم خستش از درس. یکم به خودت استراحت بده. یه بیرونی برو حال و هوات عوض شه دوباره شروع کن قوی تر
همشنمیدونمچیبنویسم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 کلا ذهنت یکم خستش از درس. یکم به خودت استراحت بده. یه بیرونی برو حال و هوات عوض شه دوباره شروع کن قو ... اره خستع ک خیلی همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
همشنمیدونمچیبنویسم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 وای منم یادمه اینجوری شده بودم یه سال از کنکور عقب افتادم ربطی ب ضعیفی چشمم نداشت وای یه سر دکتر رف ... از اول اینطور نبودم یک هفته اخر خیلی ب خودم فشار اوردم همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️