2777
2789
عنوان

همش ازین دکتر به اون دکتر میرم😓

116 بازدید | 12 پست

من مدتیه درگیر عفونت قارچیم و واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خستم از قرص خوردن😓 میگن باید اون ناحیه رو خشک نگه داری ولی من وقتی از دستمال کاغذی استفاده میکنم یه مقدار رطوبت باقی میمونه🤕 تو رو خدا اگه تجربه ای دارید کمک کنید حالم از خودم به هم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ارومیه ای یه دکتر معرفی کنم همونجا خوب شی

برای پیشگیری از عفونت از دستمال پارچه ای استفاده کن و هر شب بشورش

یه آفتابه جدا داشته باش که توش آب نمک باشه بعد از اینکه خودت رو شستی با آب نمک هم آخر سر بشور

واسه عفونت قارچی اگه پنیری شکله من پماد واژینال می زدم اسمش یادم نیست. رفتم داروخونه علایمم رو گفتم اون پماد رو داد یه هفته زدم خوب شدم.

با محلول ضد قارچ.. شرتام نخی هستن.. اره شلوارای تنگ میپوشم

شلوار تنگ نپوش تو خونه، شو رت پنبه ای بپوش، از اینا که قدیما مامانا می‌پوشید، با آب خالی اون قسمت رو بشور تو حموم

با محلول ضد قارچ.. شرتام نخی هستن.. اره شلوارای تنگ میپوشم

اول که لباس تنگ اصلا نپوش لباس زیرتوحتما هرروز بشور وجلو افتاب خشک کن وبا اتو داغ اتو کن اب زیاد بخور وماست ترش خوبه شیرینی رو حذف کن

فلوکونازول.. پماد کلوتریمازول

در مورد دارو قرص فلوکونازول ۱۵۰ بگیر ۳عدد وهر ۳ روز یه دونه مصرف کن پماد واژینال کلوتریمازول ۱.درصد بگیر با پماد ان ان موضعی بمال روزی ۱بار وازاین پماد واژینال که اپلیکاتور داره اگه باکره نیستی بگیر هرشب ابار بزن تا یه هفته نواربهداشتیم معطر یا مشبک نباشه