2777
2789
عنوان

بازم منه باردار و نگرانی هام ممنون میشم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 63 پست
کاپ تا دهانه ی رحم بالا میره و تحریک میکنه دهانه رو  ایشونم که سرکلاژ شدن طی بارداری و حتی خو ...

خب به همین دلیل گفتم اگه بشه

چون من اصلا از بارداری سردرنمیارم

گفتم شاید بشه ک هی فک نکنه آب از رحمش ریخته

پس من به تاپیکای بارداری سر نزنم فکنم بهتر باشه😂😂🤷

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیزنه فقط موهاشواونم زودبشوره توروشو.بقیه جاهایی هم که بومیده دستمال بکشه هیچی نمیشه بنظرمن بچه مهم ...

بارداری ۱۰ماه طول میکشه ها حرف یع هفته ده روز نیست که حموم نره

آدم شاخ در میاره از راهنماییاتون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عزیزم اگه کیسه آب پاره بشه یکسره ازت آب می‌ره  همه چی رو بسپار به خدا  در ضمن تو بارداری ...

یعنی یکبار نیست و ادامه داره؟

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....
خب به همین دلیل گفتم اگه بشه چون من اصلا از بارداری سردرنمیارم گفتم شاید بشه ک هی فک نکنه آب از رح ...

نه عزیزم امکانش نیست

بهترین کار اینکه بیخیال شه و بسپره به خدا و سرنوشت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
حمام کمتربروواجب نیس که یااصلانرومثل خیلیا من بودم هیچوقت نمی‌رفتم اگه حامله بشم

مگه میشه ادم حموم نره بو میگیرع 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خب این استرسا باعث میشه یه بچه ی ناآروم وبیقرار به دنیا بیاری بیخیال از کاه کوه نساز کیسه آب پاره ...

عزیزم شما مطمئنی با علائم زایمان همراهه ؟

بارداری ۱۰ماه طول میکشه ها حرف یع هفته ده روز نیست که حموم نره آدم شاخ در میاره از راهنماییاتون

خب شاخ دربیارچکارکنم مگه خبرنداری استراحت مطلقاحمام نمیرن فقط ماهی یه بارمیرن.درضمن بارداری نه ماهه.یه ماهم که آدم خبرنداره میشه هشت ماه فکرکنم بارداری شتروگفتی خخ 

وای خیلی درکت میکنم .منم وقتی تکوناشو مدت زیاد حس نمیکنم فکرای بدی به سرم میزنه🥲 انشاءالله به سلام ...

تا نی نی خشگلم دنیا بیاد من پیر میشم بخدا

نه عزیزم امکانش نیست بهترین کار اینکه بیخیال شه و بسپره به خدا و سرنوشت

مایع کیسه آب غلظتش مثل آب حمومه؟

فک میکردم مثل ترشح غلیظ و چسبنده باشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عزیزم شما مطمئنی با علائم زایمان همراهه ؟

خب عزیزم کیسه بترکه و آب خارج شه یعنی روند زایمان داره انجام میشه

مگر اینکه در حد قطره قطره باشه که اونو طی مراقبت هایه بارداری متوجه میشی

اصلا فکرتو مشغول نکن آرامش مهمترین چیز برای شماست

اره جونم   اگه هم نشتی داشته باشه که دایما لباس زیر خیس میشه  اون بچه جاش امنه نگران نبا ...

قطعی نیست ولی۶۰درصد احتماله دختر زدن