2777
2789

بچه ها برنامه بلو  بانک نصب کنید میتونید وام بدون ضامن و چک و... بردارید تراکنش بیشتر انجام بدید پول بیشتر بگیرید موقع ثبت نام کد معرف اینو  NXYHUI  بزنید

با معرفی هر نفر ۳۰ تومن بگیرید خودتون برید داخلش شرایطی نداره وام گرفتید منم دعا کنید خیالتون راحت زیر نظر بانک سامان هست♥️

حالا اپلیکیشن ویپاد هم همینطور بهتون وام بدون ضامن و چک میده نصب کنید قیسمت کد معرف  GIX4DX اینو بزنید و ثبت نام کنید این هم زیر نظر بانک پاسارگاده براتون کارت هم میفرستن کارتاش خیلییی قشنگه بازم با معرفی هر نفر ۳۰ تومن بهتون میدن

۳۰ تومن چیزی نیست ولی خب کسی مثل من خیلی بهش نیاز داره ممنون میشم باکد معرف من برید و دلمو شاد کنید♥️

بلو بانک     NXYHUI

ویپاد   GIX4DX

سوالی باشه درخدمتم🙏🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سی تومن؟

سی تومن ب خودش میده من انجام دادم کد‌معرف داداشم زدم ۳۰ تومن فقط ب داداشم داد ولی در کل بانک خوبیه همه چیزش داخل گوشیته

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
فقط سی تومن؟

وام از یه تومن تا سقف ۲۵ میلیون تومن میده

بابت معرفی بله ۳۰ تومن

بعد از معرفی ۱۰ نفر بهت کارت مخصوص میده و وام با مبالغ بالاتر

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سی تومن ب خودش میده من انجام دادم کد‌معرف داداشم زدم ۳۰ تومن فقط ب داداشم داد ولی در کل بانک خوبیه ه ...

بله عزیزم درسته

اين نرم افزارها امنيت ندارند  نميشه اطلاعات شخصي وارد كرد فردا داستان ميشه البته نظر شخصي منه ! ...

عزیزم زیر نظر بانک های معتبره

بعدشم شما بری بانک مدارک نمیخان ازت؟

اینم همینه دیگ

بله درسته

وامش چجوریع شرایطش

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

کد منو بزنین پول لازمم🥺😂

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
وامش چجوریع شرایطش

ن ضامن میخاد ن چک شما ی وام یک میلیونی میگیری اگ حسابت خوب باشه بهت مبالغ بالاتر میده

هر چقدر اعتبارت بیشتر باشه مبلغ وام بیشترع

کد منو بزنین پول لازمم🥺😂

منم😭🤣♥️

ایشالله مشکلت حل بشه گلی

اون بانك جا و مكان داره فرق داره در كل  به هر حال موفق باشين

همچنین عزیزم♥️

منم😭🤣♥️ ایشالله مشکلت حل بشه گلی

همچنین عزیزم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐