2777
2789
عنوان

اصلاح صورت و جوش🥲

175 بازدید | 13 پست

خانما من هروقت اصلاح میکنم یه عالمه جوش میریزه بیرون و پوستم قرمز میشه.بخاطر همین میترسم خیلی اصلاح کنم.

کسی راه حلی چیزی داره؟قبل یا بعد اصلاح چی بزنم ک جوش نزنه؟🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم هیمنطورم ولی اصلا بند نمیزنم فقط تیغ اصلاح میزنم اونم قبلش از کرم اصلاح صورت سیگل و بعدش هم از کرم اصلاح استفاده میکنم خیلی بهتره خیلی کمتر جوش میزنه 

الانم یه مدته اصلا از تیغ ام استفاده نمیکنم فقط پشت لبم رو تمیز میکنم چون خیلی پر مو نیستم و دیده نمیشه خیلی از سلبریتی های خارجی و ایرانی ام صورتونو اصلاح نمیکنن چون میگن پوست خراب میشه

راهی نداره من هر کار کردم بازم جوش زدم دیگه بیخیال شدم حاضرم با ریش سبیل بگردم ولی دیگه اون جوری ...

عجب گیری کردیم🥲تاپیکای چند وقت پیش رو دیدم گفته بودن قاشقیو بذار تو فریزر بعد اصلاح بذار رو صورتت