2777
2789
عنوان

خانما باردارم خیلی نگرانم خواهش میکنم یدقه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
من که دوهفته است هیجی نمیتونم بخورم، ازدیشب تاحالا چیزی نخوردم، جزویکم اب سیب، وشربت شیره که اونم نت ...

احساس گرسنگی هم نداری

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....
یعنی بچه ام حالش خوبه؟اخه تا الان همش تند تند گرسنه میشدم یدفعه اینجوری شدم نگرانم کرد

اره خوبه نگران نباش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول اینجوری بودی؟اخه من اولش خیلی تند تند گرسنه میشدم یدفعه از دیشب اینجوری شدم نگران شدم

تا حالا ویار داشتم الان بهترم

ولی گرسنگی چیزی نیست که بخوای نگران بشی

بعد هم اینکه تند تند بخوای چیزی بخوری خوب نیست باعث اضافه وزن میشه

اصولی و به اندازه غذا بخور

تو هیچی هم نخوری بچه از مغز استخونت میکشه میگیره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
احساس گرسنگی هم نداری

اوایل زیاددلشتم وغذازیادمیخوردم

الان احساس پری معده دارم، نفسم بالانمیادخصوصا شبها

وهرچی بخورم بالامیارم

غذای پخته اصلا نمیتونم بخورم، خصوصا شب

الانم ضعف دارم اماازترس اینکه معده ام سنگین اذیت بشم فقط اب سیب، کاهو، نارنج، ماست، موز ،نان خشک میخورم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بله اولیه اخه جنین داره از من و تغذیه ی من تغذیه میکنه چرا گرسنه ام نشده اخه

گرسنه هم نشی هر دوسه ساعت باید چیز مقوی و خوب بخوری . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

جنین از خون شما تغذیه می کنه اگر چیزی نخوری بدنت ضعیف میشه و بچه هم وزنی که باید و نمیگیره

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...