2777
2789
عنوان

کنکور دارم

334 بازدید | 12 پست

سلام 

من کنکوری تجربی ام  تا الانم نمیگم عالی ولی خوب درس خوندم یعنی اینجوریه که زیست یازدهم یا دهمو ک ورق میزنم قشنگ یادم میاد فقط تستی کم کاری کردم و اینکه حتی میدونمم اگه از الان ۱۰۰ بزارم قطعا ی چیز خوب میارم ولی اصلا نمیدونم چمه درس نمیخونم و همه چی برام فرسایشی شده نسبت ب چیزی حسی ندارم مثلا یاد هدفم میوفتم میگم ولش کن بابا اینهمه علاف و بیکار منم روش ولی از ی طرفم نمیخوام اینو اینهمه درس نخوندم که الان بکشم کنار و واقعا دنبال ی راه نجاتی چیزی میگردم ک تموم کنم این کارمو هم وقتی درس میخونم از خودم راضیم و هم دلم نمیخواد که شروع به درس خوندن کنم 

من واقعا نمیخوام تهش اینجوری بشه  لطفا کمکم کنیددددددد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس بشین تا بقیه بخونن و بهت بخندن

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

مشاورم دارم ولی طرف همش بهم میگه بخون پرقدرت و فلان و اینا ولی روم اثر نمیذاره 

نمی دونم چی بگم ؟ منم یه دختر استرسی و نا امید یازدهمی دارم که همیشه موفق بوده تو مدرسه ، الان هم داره تو یه دبیرستان خوب درس میخونه ولی یکسره میگه کم آوردم و هیچی نمیشم 

من که انقدر باهاش حرف زدم خسته شدم 

من نمیگم همه ی آدما لزوما با درس خوندن موفق میشن ولی شمایی که افتادید تو این مسیر و تا حالا خوب پیشرفتید پس باید تا آخر کار برید حالا اگر نتیجه نگرفتید چیزای دیگه رو تجربه می کنید .

کاش کنکور نبود شاید چیزای بهتری برامون رقم میخورد 

عزیزم حالا که هست و چاره ای هم نیست 

خیلی هم ناجوانمردانه ست ولی چه میشه کرد ؟ 

فکر میکنی اگر کنکور نبود شرایط بهتر بود ، باور کن زندگی برای اکثر آدمای دنیا با سختی همراهه حالا چه با کنکور چه بدون کنکور 

با تنبلی و نا امیدی کسی به جایی نمیرسه مگر بابای پولدار داشته باشه 

عزیزم حالا که هست و چاره ای هم نیست  خیلی هم ناجوانمردانه ست ولی چه میشه کرد ؟  فکر میکن ...

همه رو خودم میدونم نیست ک بگم اگاهی ندارم که نمیخوام درس بخونم اتفاقا از بچگی همه چیز رو میدونم راجع ب کنکور و این حرفا ولی الان زدم زیر همش

همه رو خودم میدونم نیست ک بگم اگاهی ندارم که نمیخوام درس بخونم اتفاقا از بچگی همه چیز رو میدونم راجع ...

می دونم که میدونی چون دخترم تقریبا هم سن شماست 

گاهی وقتا یادآوری لازمه 

به هر حال انشاالله که موفق باشی و بهترین راه رو انتخاب کنی .

خیلیا تو سال کنکور مثل شما میشن ، به خاطر خستگی و استرسه .