2777
2789

خیلی جدی به شخصی که باهاش رودروایسی داشتم و تلفنی داشتیم صحبت میکردیم و گفت داره میره سفر مدتی گفتم به سلااااامتی ایشالا، خطرتون بی سفر

دیدم طرف مکث کرد بعد ترکید از خنده اولش خودم نفهمیدم بعد یکم فکر کردم دیدم اوووو چی گفتم زدم زیر خنده 

بعد از اون بلافاصله ز زدم کلینیک زیبایی میخواستم تزریق آنزیم سوال کنم خیلی جدی گفتم میخواستم قیمت تنظیم آزریقتونو بدونم 😂 طرف جرررر خورد انقدر خندیدیم که نشد حرف بزنم قطع کردم 

معلوم نیست چم شده فقط سوتی میدم اینروزا 

شماها واستون پیش اومده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار به کسی که باهاش رو در واسی داشتم گفتم اوکی تشریف میاریم پیشتون 😐😐😐

تشریف میاریم 😑

انگار علا حضرتی چیزی هستم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یادش بخیر6ترم قبلی یکی از دخترای کلاس خوکی میخندید بعدش خیلی خجالت میکشید مام هی دلقک بلزی در می‌آو ...

وای یکی از دوستای منم دقیقا خوکی میخنده 

بعد از یه پسره شماره گرفته بود اومدیم دور هم جمع شدیم گفتیم بهش ز بزن اونم ز زد ، پسره میگفت با دوستاتی ؟ میگفت نه تنهام 

پسره میگفت حس میکنم صدا پچ پچ میاد 

یهو دوستم رفت نشست ر‌و تختش که خیلی سبک بود تکیه داد به دیوار تخته اومد جلو این رفت پایین بین تخت و دیوار گیر کرد

مارووو بگی 😂😂

خودش یهو شروع کرد عین خوک خندیدن 

اصلا فضاااایی بود 

پسره کلااااا قطع کرد 😂

😂😂😂  🤣🤣🤣🤣

من و دوستم اون زمان که خندوانه میداد و مزاحم تلفنی رو نشون میداد تلفن که حرف میزدیم باهم صدامونو اون شکلی میکردیم حرف می‌زدیم 

ی بار که بلافاصله تلفنم یا دوستم تموم شده بود دوباره تلفن زنگ خورد منم فکر کردم دوستمه دوباره زنگ زده 

تلفنش برداشتم صدامو عوض کردم گفتم الوووو خانوووومم 😂😂

یهو دیدم صدایی نمیاد پشت خط 😂😂 باز گفتم خانومم چرا حرف نمیزنی تو 🤣🤣🤣 بعد یهو دیدم دایی بابام که سالی یکبار هم به خونمون زنگ نمیزنه گفت سلام منفجر شد از خنده  🤣🤣🤣 دیگه تا آخرش همینجوری قهقهه میزد ( اسمشم حشمت بود خانومم خیلی برازنده اش بود 🤣🤣🤣 )

اینم بماند که سالی ی بار کلا منو میدید اونم با کلی پرستیژ 🤣

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
@گل__یاستون    

🫠😁😁😂

راستش من حضوری میترکونم. پشت تلفن خداروشکر چیزی نمیشه🫡😂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

منم یه بار زندایم اومده بود خونمون اولین بار بود میومد خیلی رودروایسی داشتم باهاش شیرینی اورده بود میخواستم زحمت کشیدین خجالتم دادین برگشتم گفت زحمت کشیدین خودتون زیادیین 😂😂😂😂داشتم میمردم از خجالت خیلی سوتی بدی بود