2777
2789

بچه ها میخوام برم آرایشگاه صورتمو با بند اصلاح کنم ولی کلا پوستم حساسه با همه روشی که اصلاح میکنم جوش میزنم چیکار کنم دم عیدی نمیخواممم جوش جوشی بشمممم 😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چجوریه

من خودم انجام ندادم اما یه آرایشگاهی رفتم دیدم انجام میدن میگفتن برای پوستای حساس و چرب و مستعدد جوش خوبه اول به صورت بخار میدادن بعد که صورت خیس میشد اصلاح میکردن

🫡

داداش منم خیلی زود صورتم جوش میزنع ولی راه حلش پیدا کردم.... برو داروخانه یا لوازم ارایشیا بگو ژل بعد اصلاح میخام بت میدن خیلی خوبه من خودم مارک سینره میزنم اصلا جوش نزدم دیگه

یه شیرازی گشاد😐😂

من هرروشی بگی اصلاح کردم از زدن الکل تا بتاماتازون و اصلاح خیس ولی بازم جوش زد اخرش از کرم موبر مخصوص صورت استفاده کردم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.