2777
2789
عنوان

خریدن طلا

256 بازدید | 35 پست

دوستان کسی هست سررشته داشته باشه تو این چیزا یا اینکه نظرتون رو طبق تجربه هاتون بگین

به نظرتون الان با این قیمتا خرید طلا کار درستیه ؟ 

یجا سرمایه گذاری کرده بودم کلا شد ضرر حالا بهم میگن طلا بخر که ارزش پولت حفظ بشه آخه چه حفظ شدنی من چندماه پیش میتونستم دوبرابر مقدار الان رو طلا بخرم 

شما باشید طلا میخرید دیروز تابلو ۳/۰۸۰ بود سرراست کنیم با بقیه دنگ و فنگایی که خودشون میکشن روش ۳/۲۰۰ - ۳/۳۰۰ 

ممنون از دوستای نی نی سایتی 🌺

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه پارسیان هم خوبه من خودم اگر پس انداز کنم میخرم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
سرمایت چقدره  

هرچی ، اگه سردرمیاری یا تجربه داری ی چیزی رو حدودی در نظر بگیر خودت و براساس اون راهنمایی کن مثلا فرض کن ۱۰ میلیون یا فرض کن ۲۰۰ میلیون ممنونم 

خیلی اعصابم خورده چندماه پولم خوابید و دقیقا تو این مدت همه چی دیوانه وار گرون شد و پول من رو سرمایه گذاری که کرده بودم ضرر کرد 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

منم یه مقدار پس انداز دارم میخوام طلا بخرم فک نکنم بعد از سال ارزونتر بشه بنظرم روی ۳ تومن میمونه فقط منتظرم ۳ تومن بشه میرم بخرم..الان ۳/۰۸۰ 

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
هرچی ، اگه سردرمیاری یا تجربه داری ی چیزی رو حدودی در نظر بگیر خودت و براساس اون راهنمایی کن مثلا فر ...

خیلی اشتباه کردی کاش همون چندماه پیش طلا میخریدی

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
اره بخر به دید طولانی مدت

می‌دونی حدودا یک سال یخورده کمتر پولم خوابید میخواستم با سودش و خودش چیزی بخرم که فقط شد ضرر و نمیتونم بخرمش الان از این میترسم طلا بخرم ارزون بشه چون پارسال هم طلا تا ۲۸۰۰ ۲۹۰۰ اینا رفت دوباره اومد پایین 

اون زمانی که من سرمایه گذاری کردم طلا ۲/۳۰۰ بود دیگه حساب کن چقدر ضرر کردم 

خیلی اشتباه کردی کاش همون چندماه پیش طلا میخریدی

خیلی خیلی اشتباه بزرگی کردم همین یذره سرمایه رو داشتم قشنگ دلم داره میترکه راهنمایی خواستم از دو سه نفر گفتن رو این سرمایه گذاری کن سود خیلی خوبی بهت میده اون موقع طلا چندوقتی بود ثابت بود قیمتش فک کن اون موقع طلا ۲۳۰۰ بود ببین دیگه چقدر ضرر کردم 

به نظرت الان ارزش داره طلا بخرم ؟ هیچی نمیشه ،😔

می‌دونی حدودا یک سال یخورده کمتر پولم خوابید میخواستم با سودش و خودش چیزی بخرم که فقط شد ضرر و نمیتو ...

پس طلا بخر سال بعد این موقع قیمتا دیدنی میشه طلا تا حالا ک ارزون نشده همش در حال صعوده 

هرچی ، اگه سردرمیاری یا تجربه داری ی چیزی رو حدودی در نظر بگیر خودت و براساس اون راهنمایی کن مثلا فر ...

والا هر جا چیزی میگم میرن تاپیکامو میخونن میگن تو که کنکوری 18 سالتع 😂ولی خب میدونم 

ببین اگه سرمایه خوبی داری زمین بخر 

طلا برای سرمایه گذاری خیلی دیر سود میده همشم باید پیگیر باشی چقد شد گرمش 

اگه سرمایه متوسطی داری لیر بخر یا هر چی که باهاش حال میکنی یکی درهم میخره یکی لیر میخره 

حداقل پولت حفظ میشه حتی اگه سود کمی داشته باشه 

من خودم 18 سالمه یه تومن که میشه  پس اندازم میرم لیر میخرم 

اولین بار که خریدم لیر هزار و 800 بود تو یک ماه شد لیری دو هزار و 500 ببین سودش کمه ولی خیالت راحته پولت حفظ میشه 

من نظرم اینه

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
منم یه مقدار پس انداز دارم میخوام طلا بخرم فک نکنم بعد از سال ارزونتر بشه بنظرم روی ۳ تومن میمونه فق ...

الان نصف همون موقع رو میتونم طلا بخرم احساس شرمندگی میکنم از خودم احساس میکنم اون همه زحمت کشیدم پول جمع کردم اینجوری ضرر کردم به خودم و جسمم و روح و روانم بی احترامی کردم از خودم شرمندم ،😔 خیلی حال بدی دارم 

من حساب کردم  طلا پارسال تا امسال سود زیادی نداشته  ولی برا پنج سال دیگه  خوبه   ...

گرمی حدودا ۷۰۰- ۸۰۰ تومن گرون شده اصلا سودش به کنار حداقل ارزش پولم حفظ میشد الان دردم اینه پولم بی ارزش شده و خریدن هیچ چیزی نمیتونه ارزش پولمو برگردونه طلا هم پیشنهاد دیگران 

خوبه باز سودش رو میگیری