2777
2789
اون دیگه خدا میدونه نه من میدونم نه شما که اینقدر راحت دیگران قضاوت میکنی

قضاوتت نکردم خودت گفتی ببین من خودم خرم آبادیم ولی کرج زندگی میکنم

شهر خودمون بهترین دخترا داره من کل روزامو یا کرجم یا تهران 

شهر ما مردم خوبی داره دخترای خوبیم داره

ببین زبون روزه نمیخواستم قضاوتت کنم یا ناراحتت کنم

اما خب آدم نمیتونه تحمل کنه به دخترای شهرش‌‌ حرفی زده بشه

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
من این بنده خدارو نمیشناسم ، ولی چرا توهین میکنید ؟ مثلا همسر خودم اصلا تمایلی نداشت از شهرشون زن بگ ...

مغلطه میکنی چرا 🤔دنبال حاشیه ای 🤷کی توهین کرد  🤨 

بعدم شما مگه خوانواده شوهرت خرم ابادین که دفاع میکنی از این آقا ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوتت نکردم خودت گفتی ببین من خودم خرم آبادیم ولی کرج زندگی میکنم شهر خودمون بهترین دخترا داره من ...

من هیچ بی احترامی نکردم گفتم من با دخترای اینجا همخوانی ندارم کجا گفتم بد هستن زشت هستن یا یه توهین کرده باشم بالاخره هر انسان میدونه فرد مورد نظرخودش چجور انسانی هست

والا خانواده شوهر منم دورنمای قشنگی‌داشتند در نود درص  مواقع دیدم اطرافم و‌ خوندم از افراد مخت ...

حرفت درست ولی زن داداش منم از ی شهر دیگه اومد شهر خودمون والا خونش دو خیابون دور تر از ماس کاری ب زندگیش نداریم زندداداشمم زن خوبی هستش الان ی ساله اومده شهر ما هیچ دعوا یا ناراحتی نداشتیم  

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بله درسته واقعا یه رفتارهای دارن که برای من قابل اجرا نیست

خواهرانه یه چیزیو میگم بهتون

زن از شهر دیگه خیلی در موردش تحقیق کنید چون طبعا شناختی ندارید این اولین نکته 

نکته ی بعدی اینکه دختر از شهر دیگه یا رسوم شما اصلا آشنا نیست مواظب باشید از غریبی سو استفاده نشه و تبعیضی گذاشته نشه 

مثلا شهر خانواده همسرم افراد پولدارش رسم تملیک دارند

ما رسم تملیک نداریم

پدرشوهرم پولدار هست تملیک برای عروس اولی خیلی خیلی زیاد انداخت 

من چون بیخبر بودم از همه جا کم انداخت 

و فتجعه زمانی اتفاق افتاد که دو عروس بعد تز من که از شهر و اقوام خودشون بودند هم تملیک زیاد انداخت ! من هیچی نگفتم ولی همسرم که اعتراض کرد گفت سرشو کلا گذاشتید چون غریب بود گفتن. به ما چه میخواست غریب نباشه ! و ابن مدل تبعیضا شدیدا برای من پیاده شد و مبشه ! پس خواهشی که دارم خیلی خیلی حواستون باشه به این موضوع

و نکته ی بعدی اینکه محیط های بومی معمولا اذیت میکنند زن رو اگر نمیتونید پشتیبان و حامی زنتون باشید لطفا از شهر دیگه زن نگیرید و خودتونو و اونو بدبخت نکنید ، آرامش زندگیتونو خراب نکنید ...چون بعد چند سال یه زن افسرده عصبی میمونه از یه دختر شاد و پر انرژی ....

مغلطه میکنی چرا 🤔دنبال حاشیه ای 🤷کی توهین کرد  🤨  بعدم شما مگه خوانواده شوهرت خرم اباد ...

نه ولی منم عروس غریب شدم

و حقیقتا از این حجم صحبت تند در مجازی تعجب میکنم

تا کسی چیزی میگع بهش حمله میشه با بدترین لحن ...

بحث با شما بی فایدست 

از خدا براتون آرامش طلب میکنم 🙏

حرفت درست ولی زن داداش منم از ی شهر دیگه اومد شهر خودمون والا خونش دو خیابون دور تر از ماس کاری ب زن ...

خدا خیرتون بده که آدمهای خوبی هستید

اجرتون با خود خدا

شما جزو‌موارد استثنا هستید

آره چون شهرما هم کلا دختراش یجوری شدن مناسب من نیستن.

امیدوارم تا این لحظه لو نداده باشی اسم شهرت رو . و گرنه دور از جون تا شب نشده دخترهای اون شهر شناسایت کردن و جان به جان آفرین تسلیم خواهی کرد

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خدا خیرتون بده که آدمهای خوبی هستید اجرتون با خود خدا شما جزو‌موارد استثنا هستید

مرسی عزیزدلم 🫶🏻❤

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم