2777
2789
جز پشیمونی نداره من اومدم شهر شوهرم وسط فامیلاش به حدی اذیت شدم که خود همسرم بارها گفته حتی به خان ...

خو همع ک مث هم نیستن ممکنه خانواده اقا ادمایی خوبی باشن 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما یوزارسیف هستید؟ که دخترای خرم آباد مناسب شما نیستن؟ 

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
خو همع ک مث هم نیستن ممکنه خانواده اقا ادمایی خوبی باشن 

والا خانواده شوهر منم دورنمای قشنگی‌داشتند

در نود درص  مواقع دیدم اطرافم و‌ خوندم از افراد مختلف که به شدت اذیت شدند 

همین سایت آمار بگیرید خیلی هم نظرند با من

یعنی چطور شما این دید به شهر ما دارید

ببیناز شهر خودت زن بگیر ، شما خیلی رسم و رسوم دارید 

چه زنها ، چه مردا خیلی روی رسم و رسوم و قومیت خودشون خود برتری کاذب دارند و سطح فرهنگ خیلی با شهرهای دیگه با احترام متفاوته 

از شهر خودت یه زن در سطح بالا انتخاب کن 

شهر دیگه دختر انتخاب کنی و از رسم و رسوم وعقایدتون ندونه بیاریش تو خانوادت و فامیل خیلللی اذیت میشه 

هر کاری کنه مردا لر خیلی رو خانواده خودشون تعصب دارند و غریبه ها را بها نمیدند 

و تو خواه ناخواه زنتا اذیت میکنی و به مشکل میخورید 

من گفتم یوزارسیفم گفتم همخوانی با من ندارن

معنی حرفت همینه که اونقد پاک، زیباو خاص  هستی که کسی برات تو خرم آباد وجود نداره...

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
دنبال برده میگرده پیدا نمیکنه فکر می‌کنه شهر دیگه براش برده ریختن😂😂

من این بنده خدارو نمیشناسم ، ولی چرا توهین میکنید ؟ مثلا همسر خودم اصلا تمایلی نداشت از شهرشون زن بگیره ،و وقتی وارد خانوادش شدم دلیلش رو فهمیدم ، بعد عقد گفت متاسفانه خانمهای اینجا خیلی خاله زنک هستند راست میگفت ، از بچگی سیستم تربیت دختراشون اینجوریه ...همسرم از خاله زنک بازی و فتنه زنانه فرار کرد ! 

من این بنده خدارو نمیشناسم ، ولی چرا توهین میکنید ؟ مثلا همسر خودم اصلا تمایلی نداشت از شهرشون زن بگ ...

بله درسته واقعا یه رفتارهای دارن که برای من قابل اجرا نیست