2777
2789
عنوان

حجاب یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 69 پست
اسی جان یکبار برای همیشه بشین فکرکن خودت باش من دوستی داشتم خدارحمتش کنه کلن اعتقادی،به حجاب نداشت س ...

با شال و مقنعه نمدونم چطور حجاب بزنم ک قشنگ وایسه،وگرنه چادر رو دوس دارم 

طلق برا مقنعه خوبه؟

آره میتونی برا مقنعه هم استفاده کنی. امتحان کن .برا مقنعه فکر میکنم طلق پهن نگیری بهتره.. ولی بازم میگم زیادی حساس شدی اصن با مقنعه کج نمیشه که اکثر با روسری و شال چادر بپوشی کج میشه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شال و مقنعه نمدونم چطور حجاب بزنم ک قشنگ وایسه،وگرنه چادر رو دوس دارم 

عزیزدلم ماها همه همون شال ومقنعه روداریم وچادر شما فقط،وسواس فکری گرفتی وگرنه مخصوصا مقنعه به هیچ عنوان کج نمیشه زیرچادر

پایین تر تو یکی از کامنتا یکم از تجربیات خودم گفتم  دلیلی که من میگم کشش ایشون سمت مذهب نیس بخ ...

آرع اگ جایگزینی هم بود بازم نمازو انتخاب میکردم،چون وقتایی ک نمیخونم حس میکنم چیزی کمه

مقنعه کرپ گاهی یکم کج میشه 

ببین با این وسواسی که داری اگر رفتی سمت چادری بودن و حجاب. جذب حجاب استایل نشو. اینایی که به ظاهر حجاب دارن ولی یا لباساشون خیلی بدن نماست و یا جلب توجه میکنه. یا خیییلی آرایش دارن....ببخشید نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم ولی احساس میکنم شما میخوای باحجاب باشی ولی بازم توجه بقیه رو جلب خودت کنی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

یچیزی هم هس وقتی با حجابم فکر میکنم مردم طور دیگ هی در موردم فک میکنن،یا پسرا از بیحجابا و معمولا بی ...

ببین پسرارو کلا بیخیال شو 

چون اونا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیس 

ولی درباره مسخره کردن دوستان و اطرافیانت باید بگم بیشتر دچار وسواسی 

خانواده ها از این سبک کنایه ها زیاد دارن 

همین چند روز پیش خواهرزادم هودی نارنجی پوشیده بود برادرم دستش انداخته بود که هویج نباید تو خیابون تردد کنه 😐

دیگه وقتی یه نفر پیدا میشه که هودی که مورد علاقه اکثریت جامعس مسخره کنه خیلی طبیعیه که یسریا هم پیدا بشن که چادرو مسخره کنن 

بیخیال باش

تا حالا بیشترین تایمی که چادری بودی چقدر بوده؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
از نظر من ک ن

منم همینطور فکر میکنم ولی آخه خیلیا میگن تو قرآن گفته شده باید تمام زیبایی هات رو بپوشونی و بیای بیرون از یه طرفم آرایش تو این زمانه دیگه مثل قبل نیست چون همه تو جامعه اینشکلی میان بیرون 

برا همین یکم گیج شدم

ببین با این وسواسی که داری اگر رفتی سمت چادری بودن و حجاب. جذب حجاب استایل نشو. اینایی که به ظاهر حج ...

ن عزیزم وقتایی ک چادر سرم کردم و باحجاب بودم اصن آرایش هم نکردم،در کل زیاد اهل آرایش نیسم، فقط دلم میخاد با حجاب هم همیشه مرتب و خوب بنظر بیام

خانما اگه یه نفر محجبه باشه و آرایش کنه از نظر شرعی مشکل نداره؟آرایش در حد معمولی منظورمه 

از لحاظ شرعی اگه جوری باشه که مردم بگن ارایش کرده مشکل داره. 

این ذهنیت ماست که فکر میکنیم حتما باید رژلب بزنیم و آرایش کنیم وگرنه زشت هستیم درصورتی که مردم اگه بدون آرایش هم توخیابون ما رو ببینند نمیگن این زشته. درواقع اصلا براشون مهم نیستیم😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
ببین پسرارو کلا بیخیال شو  چون اونا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیس  ولی درباره مسخره کردن ...

در حد دو سه ماه 🤦🏻‍♀️

نمدونم چرا نظر بقیه ایقد برام مهمه

مثلا ابجیم میگ این چادر چیه سرت کردی یا موهات بزار بیرون یکم