بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا 168 تومن تو یه سال میگه😐😐عجیبه؟ ماهی 13 14 تومن
ذهنم فقیره
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
عه فکر کردم دختری. دیگه مدیریت حساب بلد نیستی.من بااینکه دخترم وهنوزم مجردم تو دوسال زمان طرحم پول یه ماشین صفر جمع کرده بودم.تازه شاکی بودم از خودم.چون گاهی بعضی خوراکی های گرون که هیچ کسی نمیگرفت یا لباسای گرونم میگرفتم.واسه خانوادمم میگرفتم، میگفتم من ول خرجم😐😐
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
کی حقوق یکماه ش ۱۶۸ تاس من کارمند دولتمردان ندیدم نشنیدم
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات