2777
2789
بله ماهی ۱۴ تومن درسته

همه چیز گرونه شما می رفتی طلای قسطی بر می داشتی درسته بصرفه نیست اما پولت هدر نمی رفت یا وام میگرفتی یه کار میکردی

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من یاد بگیر ک پولتو خرج نکنی همشو مثلا هر ماه نصف حقوقتو یا پنج تومنشو بریز تو ی کارت دیگه اصلا استفادش نکن پس انداز بشه 

زن نگیری خودتو بدبخت کنیا من پسر بودم هیچ وقت زن نمیگرفتم چون دوستام و اطرافیانم رو دیدم میدونم چقدر به مردا ظلم میشه

بچها فک کنم باید ازش عذر خواهی کنین بابت بد صحبت کردنتون و اگ متن رو خوب میخوندید قضاوت نمی‌کردین ب نظرم کارتون بد بوده و باید معذرت بخواین 

.

ماشینتو عوض کن شرایط بزن قسطی بده

من حقوقم ده روز فقط دوام میاره 😂 منشیم حقوقم کمه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اره خونه ماشین دارم ولی ماشین معمولی

پولو خوبع خداروشکر جلویی از بقیه ولی با زن گرفتن خونه و ماشین و اعصاب و وقتتو هدر میدی 

زن چیه؟ مس ی مردی زندگی کن بعد ک دیدی سنت می‌ره بالا ی خانم با شخصیت و خوب پیدا کن باهاش ازدواج کن نه هر کسی ک فقط از تنهایی در بیای

بچها فک کنم باید ازش عذر خواهی کنین بابت بد صحبت کردنتون و اگ متن رو خوب میخوندید قضاوت نمی‌کردین ب ...

والا من گفتم کل سال نمیدونم چرا اینجور گفتن خیلیا آره میگم حداقل یه ماشین بهتر داشته باشم بازم خوبه 

والا من گفتم کل سال نمیدونم چرا اینجور گفتن خیلیا آره میگم حداقل یه ماشین بهتر داشته باشم بازم خوبه& ...

اشکال نداره بعضی وقتا ب منم همین طوری میپرن تا بهشون ثابت نکنم ول نمیکنن 

.

انشاالله موفق باشی 😍 خیلی خوبه یه پسر ب فکر باشه 

متاهل هم باشی باز ولخرجی و دختر مردم با خودت بدبخت نکن لطفا چون ولخرجا ب زن پول نمیدن و همیشه ادعا د ...

ولخرج نیستم امسال اینجور بود سال های قبل خونه ساختم ماشین خریدم