2777
2789
عنوان

مانتوی عید

439 بازدید | 40 پست

بچه ها من یه مانتو واسه عید خریدم نمی‌دونم اون لحظه در حالت فلج مغزی بودم یا چی🤣من کلا مانتو فقط مشکی می‌خریدم خیلی علاقه ای به مانتوهای رنگی ندارم و نود پسندم،امسال گفتم بذار مقاومتمو بشکنم یه مانتو سورمه ای خریدم🤣 الان رفتم روش یه شال پنکیکی ساده و زیرشم یه شومیز سفید خریدم ولی این سوال ذهنمو درگیر کرده که آخه چرا این رنگی ؟؟به نظرتون بندازمش تو کمد همون مشکی پارسالمو بپوشم؟🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. مشکی چیه بابا؟ من خودم همه رنگی دارم. بپوش تا بهت بیاد. اگه الان رنگهای مثلا جیغ نپوشیم پیر هم شدیم جامعه نمی پسنده که زرشکی بپوشیم. پس کی زرشکی بپوشیم؟!!! 🤣

دحتر خاله من کیف و کفش بجز مشکی هیچ رنگی نپوشیده تا الان. باورش برام سخته بخدا

من خودم مجردیم سر تا پا مشکی بود بعد از ازدواج کلا زدم تو کار رنگی و به این فکر میکنم که چقدر احمق بودم همش مشکی مشکی میپوشیدم

نه. مشکی چیه بابا؟ من خودم همه رنگی دارم. بپوش تا بهت بیاد. اگه الان رنگهای مثلا جیغ نپوشیم پیر هم ش ...

آخه من همیشه مینی‌مال پوشیدم یعنی همین سورمه ای هم واسم پوشیدنش سخته