2777
2789
عنوان

مانتوی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

این مشکل ومن 4،5سال داشتم فقط مشکی، ولی کم کم آیتم های رنگ روشن ر باهاش ست میکردم مثل شال وکیف سفید، الان عاشق رنگ های روشن وپاستیلیم،همش عادته، ترکش کن دختر خوب 😘❤️شاید فقط یه لباس انتخاب کردن ساده به نظر بیاد ولی کم کم روزندگیت تاثیرمیذاره وترس از تغییر کردن بهت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکل ومن 4،5سال داشتم فقط مشکی، ولی کم کم آیتم های رنگ روشن ر باهاش ست میکردم مثل شال وکیف سفید، ...

منم روسری و شال هامو رنگی و خوشگل می خریدم یا شومیز زیرشو برای همین اون مشکی ست اونا خیلی خوشگل میشد ،افرین گل گفتی مغز من وحشتناک مقاومت داره در برابر تغییر

دحتر خاله من کیف و کفش بجز مشکی هیچ رنگی نپوشیده تا الان. باورش برام سخته بخدا

خیلی بده ببین انگار مغز تو انتخاب محدودت می‌کنه بخدا دست خود آدم نیست،مثلا من رنگ زرد و زرشکی و نارنجی و قرمز رو محاله بپوشم ،چرا فقط قرمز ی پیراهن مجلسی میدی ساده دارم اونم بابام از ترکیه آورد 

آخه من همیشه مینی‌مال پوشیدم یعنی همین سورمه ای هم واسم پوشیدنش سخته 

اشتباه میکنی، قشنگه با خیلی از رنگام ست میشه

همیشه هرکاری اولش سخته😉

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
اگه پوستت سفیده سرمه ای خیلی بهت میاد.هیچ رنگی زشت نیست مهم اینه که به اندامت و پوستت بیاد.

پوستم روشنه ،به نظرم مهم آیتم ها و آرایشی که باهاش ست می‌کنی ولی دیگه شده باید بپوشم تا یاد بگیرم کم کم با رنگا آشتی کنم