2777
2789

چی بوده؟ 

خودم یه چندبار یهو سرش داد کشیدم 

یبار بدون مشورت باهاش یکاری کردم 

یبار هم تو جمع یه چیزی تعارف کرد هی اصرار کرد خوبه برات بخور گفتم نمی‌خورم ول کن دیگه اه (مریض بودم ) 

همینا 

بگید شماهم 🙋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش همسرتونم میگید ؟

در برابر داد هام که ناراحت شد بعد یکی دوروز بهم گفت خیلی عوض شدی قبلا دلت نمیومد اینطوری صحبت کنی الان نمیشه باهات حرف زد 

برای مورد آخر هم چیزی نگفت از چهرش فهمیدم حالش گرفته شد معذرت خواهی کردم

عه داد زدن بی احترامیه☹️ 

پ من کلا احترام نمیزارم بهش🤕

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اووو  تو جمع فقط یه بار چپ چپ به شوهرم نگاه کردم سه سال پیش هنوز یادش نرفته میگه غرورمو جریحه ...

اووو 

که گفتی برای چی بود؟🙂 خیلی اذیتش کردم نه؟

اخی پس خیلی دوستت داره

در برابر داد هام که ناراحت شد بعد یکی دوروز بهم گفت خیلی عوض شدی قبلا دلت نمیومد اینطوری صحبت کنی ال ...

عزیزم 🥲🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب الکبری 🌱
والا یادم نمیاد بی احترامی ب اون صورت نبوده ولی اون ی بار تو ی خیابون شلوغ ی سیلی بهم زد

چراا آخه 🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب الکبری 🌱
من بدتریم بی احترامی اینه که تو دعوا به من میگه فاحشه منم میگم مادرته...دیوونه میشه. خیلی سعی میکنم ...

وا چقدر بی ادبیه .... 

عزیزم بنظرم از مشاور کمک بگیر یه راه دیگر رو انتخاب کن 

چون اگر مقابله جواب میداد تکرار نمی‌کرد 

اووو  که گفتی برای چی بود؟🙂 خیلی اذیتش کردم نه؟ اخی پس خیلی دوستت داره

راستش اگه من کارایی که تو کردی بکنم دیگه هیچییی

اتفاقا شوهر تو بیشتر دوستت داره که زیاد به روت نمیاره 😂

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
راستش اگه من کارایی که تو کردی بکنم دیگه هیچییی اتفاقا شوهر تو بیشتر دوستت داره که زیاد به روت نمیا ...

نمی‌دونم والا 

دیگه قاطی کردم نمی‌دونم نفرت چیه دوست داشتن چیه 

بین اگر براش مهم نبودی ناراحت نمیشد