2777
2789
عنوان

میدونید چجوری باید وضو بگیرم؟

121 بازدید | 16 پست

بچه ها لطفا سرزنش نکنید اولا

دوما اینکه من امروز رفتم پیرسینگ بینی زدم ولی بعدش گفت نباید تا دو روز آب بزنی بهش وگرنه عفونت میکنه

الان نمیدونم باید تیمم کنم یا وضوی جبیره بگیرم؟

کسی هست منو راهنمایی کنه؟

وضوی جبیره به چه صورت هس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چه اندازه سوراخ مشخص میشه رو پوست چون منم قرار بود انجام بدم ولی بعدش ترسیدم از گوشت اضافی ...

اندازه‌ی سوزنه سوراخش

مراقبتاشو باید تا چندماه انجام بدی دیگه تا گوشت اضافه نزنه

بزنه هم پماد ترمیم کننده داره رفع میشه

وضوی جبیره بگیر

عزیزم میدونی چجوریه جبیره بهم بگی؟

تو گوگل نوشته اون قسمتی که نباید اب بخوره دست خیس بکشید اخه چ فرقی کرد! نباید کلا اون قسمتم خیس شه

وضوی جبیره بگیر

تمام قسمتها مث وضوی معمولی فقط رسیدی به صورت دست نمدار بکش از بالای پیشونی تا بینی و ادامه بیا پایین

یه وثدستمال یا چسب هر چی روی پرسینگ لزار دستتو آروم بکش روش برو پایین مسح و بقیه ش هم عادی 

اندازه‌ی سوزنه سوراخش مراقبتاشو باید تا چندماه انجام بدی دیگه تا گوشت اضافه نزنه بزنه هم پماد ترمی ...

خیلی ریزه یعنی؟مثلا اگه ده سال بعد بخوایم در بیاریم پیرسینگ رو

اون موقع بینی تا ابد سوراخ میمونه؟

.
تمام قسمتها مث وضوی معمولی فقط رسیدی به صورت دست نمدار بکش از بالای پیشونی تا بینی و ادامه بیا پایین ...

مرسی عزیزم خیلی محبت کردی

خیالم راحت شد

چون عذاب وجدان داشت خفم میکردش

خیلی ریزه یعنی؟مثلا اگه ده سال بعد بخوایم در بیاریم پیرسینگ رو اون موقع بینی تا ابد سوراخ میمونه؟

خیلیییی ریزه

یکی از دوستام پنج شیش بار گذاشت و دراورد اصلا جاش نموند

ولی ۱۰سال بعدو نمیدونم

فقط میدونم فوری بسته میشه

چون خیلی خیلی سوراخش کوچولوعه

خیلیییی ریزه یکی از دوستام پنج شیش بار گذاشت و دراورد اصلا جاش نموند ولی ۱۰سال بعدو نمیدونم فقط م ...

پس اگه نمی مونه دلو میزنم به دریا و برم بزنم🤦🏻‍♀️

دستت درد نکنه بابت اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی ببخشید اگه سوالم بی ربط به تاپیکت بود💕

.
پس اگه نمی مونه دلو میزنم به دریا و برم بزنم🤦🏻‍♀️ دستت درد نکنه بابت اینکه وقت گذاشتی و جواب ...

اگه دوس داری حتما بذار چون منم خیلی دوست داشتم و الان لذت میبرم از دیدنش، خواهش میکنم عزیزم نه بی ربط نبود اتفاقا🌸🤍

اگه دوس داری حتما بذار چون منم خیلی دوست داشتم و الان لذت میبرم از دیدنش، خواهش میکنم عزیزم نه ...

خیلیییی دوس دارم خیلی

حتی گیر کرده بودم بین اینکه نگین ۱/۵ میلی بزنم یا ۲

ولی بعدش اینارو که یادم آفتاد که اگه مثل لاله گوش سوراخش باز بمونه چی

ترسیدم و پا پس کشیدم

.