2777
2789
برای همین دوتا دختراوردم همه میگفتن انشاالله بچه دومت پسرباشه درصورتی که من وقتی فهمیدم دخترنمازشکرخ ...

منم دو تا دخمل کوچولو دارم تصمیم دارم برای جبران تنهاییم دو تای دیگه بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونم چرا اینقدر از این قضیه دلم شکسته 

درست میشه

یه چنتا بدی ببینی تو یه جمع خاهر برادری درست میشی

احتمالن یچیزه خوبی دیدی فک کردی همش دیگه همونه:)خودتو ناراحت نکن سوییتی:)

منم دو تا دخمل کوچولو دارم تصمیم دارم برای جبران تنهاییم دو تای دیگه بیارم

بس توام مثل من خداروشکرکن خدا بهت دخترداده وگرنه تنهای تنهابودی دخترمن الان ۱۱سالشه وقتی میشینیم باهم حرف میزنیم یا جایی باهم میریم لذت میبرم

دقیقا حرف دلم و زدی هیچکی نیست  باهاش درد و دل کنم🥺

عزیزم خدا هست امام زمان ع هست بهشون بگو ببین چه ها که نمیکنن

خدا و اهل بیت ع تنها دوستایی هستن که وقتی دردتو بهشون میگی نمک به زخمت نمیپاشن و درمون دردت میشن 

درست میشه یه چنتا بدی ببینی تو یه جمع خاهر برادری درست میشی احتمالن یچیزه خوبی دیدی فک کردی همش دی ...

جالبه تمام دوستام همکاران فامیل همه چن تا خواهرن فقط من تک افتادم

مهم نیس  داداشم یه تنه هم برام رفیقه هم مادر هم خواهر ..

چن سالشه.مجرده؟مثلاچیا میکنه برات؟؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪