2777
2789
بخدا که نمیدونی نداشتن خواهر اوج بی کسیه

بیخیااال:)))

من دوستی جون خاهر و برادر ندارم تکم 

دوستامم که خیلی عوضیه جو بینشون خیلی داغونه میترسم از همه قیدشو زدم الان مدتهاس که دوستی ندارم 

مامان باباهم هردو سرکارن من تنهام

اما...با وجود همههه ی اینا واقعا واقعا خوشحالم و شاد:)

و روحیه م خوبه:)

هر ادمی باید یه سری چیزارو نداشته باشه تا یاد بگیره که بدونه اون چیزاهم میتونه شاد و خوشحال باشه:)

اصن باید باشه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه.مجرده؟مثلاچیا میکنه برات؟؟

۲۲ 

بله مجرد 

هر جایی بخوام می‌برتم ، پول تو جیبی میده

همیشه هوامو داره 

یه ماجرایی پیش اومد خانوادم کنارم نبودن پیشم بود هوامو داشت 

همیشه کادو میخره ، همه چیز میخره هر چی بخوام 😂 

رفیقمه راهنماییم می‌کنه همیشه  

با داداشم راحت ترم تا مامانم

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
۲۲  بله مجرد  هر جایی بخوام می‌برتم ، پول تو جیبی میده همیشه هوامو داره  یه ماجرا ...

وای چ خوب‌خوشبحالته پس.بنظرت وقتی متاهل شد هم همین کارارو میکنه واست؟بازم ازش انتظار خواهی داش؟فقط سواله برام..چون خودم خواهر شوهر دارم..شوهرمم دستو دلبازه وقتی مجرد بوده هرجا میرفت واسش لباس و اینچیزامیخرید.الان ک با من ازدواج کرده دیگ خرجش زیاده و کلی قسط و انچنان نمیتونه واسش خرج کنه فقط گاهی ی پیتزا یا دوتا پفک....من کاری ندارم باهاش ولی خواهر شوهرمم خوبه درک میکنه ک من مقصر نیسم ولی زیادی خودخواهه میخاد شوهرم واسش خوراکی اینا بخره.درحالیک ما توخونمون هیچی نداریم واس خوردن از بس دستمون تنگه😑🤣

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

نه نمیدونم چرا اینقدر از این قضیه دلم شکسته 

الهی بمیرم! 😔 میگم حالا اگه داداش داری من حاضرم باهات عوض کنما ، البته خواهر بزرگمو با ده تا داداشم عوض نمی‌کنم ! اما کوچیکه رو عوض می‌کنم ! خواهر خوبیه! خوش‌تیپ ، دست‌باز ، فقط چندتا مورد کوچیک داره :

اگه کارت بانکیتو دستش بدی برا یکی دو تومن ، یهو پنج تومن می‌کشه! 😂😂 و جالبه یه رکورد گینس دستشه! خوردن ۳ نفر در ۲ ثانیه! 😂😂

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
الهی بمیرم! 😔 میگم حالا اگه داداش داری من حاضرم باهات عوض کنما ، البته خواهر بزرگمو با ده تا داداشم ...

😄شاغلم بخدا که حاضر بودم یه دونه خواهر داشته باشم خرجش رو میدادم

وای چ خوب‌خوشبحالته پس.بنظرت وقتی متاهل شد هم همین کارارو میکنه واست؟بازم ازش انتظار خواهی داش؟فقط س ...

ببین یه چیزای واقعا لازمه که مامانم هی میگه صبح و فردا آخرم تهیه نمیکنه برام ، 

چیزایی که بخوام فراهم می‌کنه ماشاالله درک داره داداشم 

ازدواج هم کنه انتظاری اصلا ندارم ولی چیزی بخوام دریغ نمیکنه  

چقد پرروئه خواهرشوهرت😐😂

ببین یه چیزای واقعا لازمه که مامانم هی میگه صبح و فردا آخرم تهیه نمیکنه برام ،  چیزایی که بخوا ...

افرین بتو و داداشت هردوتون درک دارین.اره تازه ۴۰سالشه ی پسر ۲۰ساله هم داره 😐ولی همش میگه پفکو و هله هوله بخرین انگار بچه ۲سالس میخوره ذوق میکنه🙄

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

افرین بتو و داداشت هردوتون درک دارین.اره تازه ۴۰سالشه ی پسر ۲۰ساله هم داره 😐ولی همش میگه پفکو و هله ...

یا خداا باورم نمیشه ،درک ندارع😑 

من نمیگم می‌خوام دوس ندارم به خرج بیوفته ولی خودش میخره 🥲بعدشم عذاب وجدان میگیرم 

یا خداا باورم نمیشه ،درک ندارع😑  من نمیگم می‌خوام دوس ندارم به خرج بیوفته ولی خودش میخره 🥲بع ...

وای توخیلی خوبی.میدونی چیه شوهرمنو وادار میکنه ک بخره حتی اگ نگه شوهرم انگار عادت کرده یجور وظیفشه ک بیرون بریم حتما چیزی بخره واسش یا هممونو ببره پیتزا...

😄شاغلم بخدا که حاضر بودم یه دونه خواهر داشته باشم خرجش رو میدادم

خرج چیه بابا ! من شوخی کردم روحیه شما رو عوض کنم! ☺️

اصلا حالا که شاغل هستین من یه پیشنهاد بکر دارم ! شما رو با خواهر کوچیکم عوض کنیم ! 😂😂

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
وای توخیلی خوبی.میدونی چیه شوهرمنو وادار میکنه ک بخره حتی اگ نگه شوهرم انگار عادت کرده یجور وظیفشه ک ...

چقد پرروئه زورم اومد 😤😤 

من بودم نمیزاشتم بخرع یه جوری میفموندم به شوهرم وظیفه ظ نیس😂