2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی نی نی یارو تگ کنه

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

برو نهایتش یه چند ماهی میری زندان محکوم میشی 😁

(#شوخی#  

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

نه دیوانه ای مگه؟؟؟

وقتی هیچی نمیدونی از محل و اینا....

مگه خدا عقلتو گرفته؟؟؟

شاید رفتی و اون روز یکی دیگ ام تصادف کرده بود انداختن گردن تو...

بعد میتونی از زیرش در بیایی؟؟؟

کور ک بیکار میشینه مژه میکنه.... 

والاااااا

بی دردسر بشین سرجات و روزی ۱۰۰ تا استغفرالله بگو تمام

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

وای چه حق الناسی گردن خودت گذاشتی

نگو بابا این طفلک ماهاست  درگیرع ودائم تاپیک می‌زنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

در ماشینمو خراب کردی شماره کارت میدم خسارتو به ندخ جدید حساب کن

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.