2777
2789

من حدود ۱۰ سال قبل دستبند دختر دایی‌م که دستم بود رو گم کردم

طی یک عملیات مخفیانه با دوستم رفتیم خونشون و مبلغ پول رو بجای دستبند دادیم بهش

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند وقت پیش سوار تاکسی شدم

به راننده تراول دادم گفت پول خرد داری؟

از رو تنبلی که دنبال پول خرد نگردم گفتم نه

فکر کردم راننده داره خودش نمیخواد خرد کنه

اما راننده گفت کرایه نمیخواد بدی پول خرد ندارم

منم دیگه خجالت کشیدم بگم دارم بهش گفتم خب برای شما من بقیه شو نمیخوام اما نگرفت پول

منم خیلی میترسم از حق والناسی که گردنم موند

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

منم حدود ۱۲ سال پیش سوار مینی بوس بودم خواستم پیاده شم کنار ماشین واستاد منم در رو ول کردم تا آخر وا شد محکم خورد به در اون ماشینی که پارک بود و درش آسیب دید.. همش عذاب وجدان دارم مقصر منم یا راننده که جای بدی موند 

دوست عزیزم اون اقا اگ  کوچکترین چیزیش شده بود مثل اب خوردن پیدات میکردن قاتلاو خلافکارای خیلی حرفه ای مث اب خوردن میگیرن مطمئن باش خسارت خاسته اونم راننده داده ازاولم اون باید میداد واقعا راهاکن مغزتو

خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره❣️