2777
2789

20 سالشه

هیکلش خوبه بدنسازی کار میکرده

قیافش معمولیه

وضع مالیش اوکیه

صداش هم خیلی خوبه

بعد خودتون

19 

قیافتون بهتره از نظر خودتون البته   

وضع مالیتون در همون سطحه

صدا ولی خیلی جالب نیست

دو هفته هم توی آب نمک گذاشتیدش

توی این دو هفته

بددهنی ازش دیدید نه به خودتون به بقیه

خیلی زود هم سر چیزای مختلف عصبی میشه

بازم نه نسبت به شما

شما فقط رفتارش در لحظه رو دیدید

بعد بهش میگید چرا اینجوریه

میگه که تغییر میکنم اگه اوکی باشی

شخصیت خشک و جدی ای هم داره 

پ ن : عملا توقع پیشنهاد ازش رو نداشتم چون همیشه یه غرور کاذبی داشت یه حالت سیگماطور رفتار میکرد

سرسنگین به طور کلی 

به هیچ وجه 

هم با سنش مشکل دارم 

هم اخلاقش خوب نیست 

اینم یادت باشه هیچ آدمی تغییر نخواهد کرد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه سرما خورده خوب شه همون ک هست

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بگو یه مدت آزمایشی باهم باشیم تا بعد نظرمو درموردت بگم

راستش من خودم همیشه دوست دارم مردی توی زندگیم باشه که پیش بقیه مغرور باشه ولی پیش من گوگولی و تو دل برو و شوخ البته نه زیاد

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
یه سال ازم بزرگتره مگه باید چندسالش باشه؟

نمیپسندم همچین اختلافی رو 

باید چهار پنج سال بزرگتر باشه طرف من  

آقایون عقلشون دیرتر کامل میشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

نه کلا از پای بست ویژگی هایی که من می‌خوام رو نداره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بگو یه مدت آزمایشی باهم باشیم تا بعد نظرمو درموردت بگم راستش من خودم همیشه دوست دارم مردی توی زندگی ...

منم همین رو بهش گفتم امروز بعد دو هفته

گفت اوکی از الان به بعد رو ملاک رفتارام قرار بده

هی میگه گذاشتیم توی آب نمک

ولی بهش گفتم تا نشناسمت هیچی اوکی نیست

از یه طرف دیگه میترسم یهو وابسته شم 

منم بهش گفتم این ذاتت تغییر نمیکنه از یه طرف دیگه خودمم ازش بدم نمیاد هیکل و صدای خوبی داره

من عمیقا درکت میکنم رل من عصبی میشد پشت تلفن میگفتم خوب میشه نشد ک نشد ولی خیلی خوب بود بغیر این اخلاق

نظر من اینا بشناسش ببین چی میشه بهشم بگو ها بلاخره تا کی میتونه مخفی کنه نمیشه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
منم بهش گفتم این ذاتت تغییر نمیکنه از یه طرف دیگه خودمم ازش بدم نمیاد هیکل و صدای خوبی داره

زندگی رو هیکل و صدا مگه میسازه ؟ 

من عمیقا درکت میکنم رل من عصبی میشد مشت تلفن میگفتم خوب میشه نشد ک نشد ولی خیلی خوب بود بغیر این اخل ...

منم بهش گفتم 

یه مدت صبر کن تا بشناسمت

گفت مثل نامزدی طور؟

گفتم اره 

ولی میترسم وابسته شم عوض هم نشده باشه و تصمیم اشتباهی گرفته باشم

منم همین رو بهش گفتم امروز بعد دو هفته گفت اوکی از الان به بعد رو ملاک رفتارام قرار بده هی میگه گذ ...

ولی فرصت دادن بد نیس 

بگو باشه الان من درخواست شما را قبول کردم و توی چند هقته اگر دیدم باهم و با رفتارت اوکیم این رابطه میتونه ادامه داشته باشه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)