2777
2789
عنوان

چرا درک نداره زن گنده

365 بازدید | 26 پست

دو سه روز دیگه وقت زایمانم یعنی دارم میمیرم و میترکم کمردرد پا درد همه چی قاطی

مثل دفعه پیش مادرشوهرم درست وقت اذان زنگ زد با حالت بدهکاری کجایی گفتم خونه گفت میام افطار اونجا

شوهرم خونه نبود منم گفتم خودمم چن ساعت بعد غذا میخورم عجله ای پاشدم سفره افطار واسش انداختم 

چرا نمیفهمه الان باید کمکم باشه نه اوار بشه رو سرم دست به هیچی نمیزنه هیچی

عجب ادمی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک هفتاد

درک نداره

مادر شوهر من الانش که بچه های من ۹ سال و ۵ سالن نمیاد خونه ما شام و نهارکه بچه هات کوچیکن اذیت میشی

حاملگی گاهی ۲۰ دقیقه راه با ماشین طی میکرد غذای خاصی مثل دلمه میپخت برام می آورد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
درک نداره مادر شوهر من الانش که بچه های من ۹ سال و ۵ سالن نمیاد خونه ما شام و نهارکه بچه هات کوچیکن ...

مادرشوهر شما خانمه، نه تاپیکرقبلی رو هم بخون،  امشب به شوهرم گفت گفتم اینا دعوت نمیکنند خودم پاشم بیام😐حالا یه هفته پیش نشده اینجا بود، نمیگه این چن روز دیگه عمل داره، داره میترکه