2777
2789

نداشتم تا حالا به من بخندید

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار باحال نداشتم ولی شوهرم اومد خاستگاریم  همون موقع شیرینی که اورده بود خواهر بازش کرد و چنگ زد بهش گفت اخ جون شیرینی بعد هم از جلوی شوهرم رد شد😂😂تا الان مسخرش میکنم

زندگی کوتاهه 

نداشتم تا حالا به من بخندید

اااحتمالا تو مکانت بده لوکیشن و شهر خوبی نیستی وگرنه اینجور دخترارو کیس ازدواج میدونن اصولا اکثر کسایی که اینجورین ادمای باحالیننننن

لبیک یا مهدی🌱

من و شوهرم فرستادن برید اتاق حرف بزنید مانتوی آزمایشگاه منو پوشید تو اتاق برام می رقصید 

این در حالی بود که پیش بزرگترا از خجالت سرش چسبیده بود به شکمش

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

یارواسکله بزورر اومده خواستگاری ازتهران اومده شمال ی چن روز بامن صحبت کرد گفتم فعلا نیاین لطفا یهو من نبودم مامانم بود خونه دید اینو ننش اومدن خونه ما فقط خیابونمون بلد بودنا ادرس پیداکردن اومدن بعدمامانم گفت دخترم نییت گف میریم فردامیایم اومدن پسره قدش تاشونه منه دایی خودش میخنده میگ فلانی قد خانم از تو بلندتره بعد میگ خیلی ارایش کردی من ازدخترای قرتی خوشم نمیاد من دوست ندارم زیاد بیای شمال سالی دوبار میارمت اعتماد بنفسی ک این بشرداشتتتت هیچکس نداشت اخه اسکل ببین قبولت میکنم اخرشم مامانم گفت نه دست بردار نبودن ک هی ننه خواهره توروخدا راضی کنین دخترتونو پسر من عاشق شده فلانه😕

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
من و شوهرم فرستادن برید اتاق حرف بزنید مانتوی آزمایشگاه منو پوشید تو اتاق برام می رقصید  این د ...

حالا هم برات میرقصه یا تو رو میرقصونه ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شیرینی نون خامه ای آورده بودن

وقتی رفتیم تو اتاق میگفت خانم فلانی ترخدا رفتیم بیرون از اون شیرینی خامه ای ک ما آوردیم بیارین برای پذیرایی😂😂

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
یارواسکله بزورر اومده خواستگاری ازتهران اومده شمال ی چن روز بامن صحبت کرد گفتم فعلا نیاین لطفا یهو م ...

عههه شمالیییییی منم شمالیمممم

ایشه

اه

چقدر بد اخلاق ، بگو کی حالا تورو ملاقه میزنه

لبیک یا مهدی🌱

اااحتمالا تو مکانت بده لوکیشن و شهر خوبی نیستی وگرنه اینجور دخترارو کیس ازدواج میدونن اصولا اکثر کسا ...

تهرانم منطقه خوبی هم هستیم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه