2777
2789
عنوان

کیا تلویزیون می بینن ؟😐😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 72 پست
ساعت چند؟

بعداز افطار

حدودای یه ربع به ۷

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم .ممنون همچنین 🌸 اینا خوبن ؟ کدوم شبکه ها میذارن و چه ساعتی؟  وااای خانه به دوش ...

هفت سر اژدها بعد اذان مغرب تهران، شبکه ۳

زیرخاکی رو یادم رفت بگم، ساعت ۱۰ شبکه ۱

رستگاری ساعت ۹ شب، شبکه ۲

اره منم نگاه نمیکنم ولی مثل اینکه هنوز طرفدار داره و نگاه میکنن😅 واسه همین گفتم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
زندگی پس از زندکی ساعت ۵ شبکه ۴ درمورد تجربه های نزدیک مرگ

تکرارش کی هست ؟ احساس می کنم حوصله م نمی‌کشه ببینم🥺😅 دلم یه فیلم پیوسته و ادامه دار می خواد تو ماه رمضان 

✅️🦋👌🍀

زندگی پس از زندگی خیلی قشنگه درباره کسایی که میمیرن و دوباره زنده میشن شبکه ۴ ساعت ۵ عصر 

زیرخاکی فصل ۴ شبکه ۱ ساعت ۱۰ شب 

من این دوتا رو دوست دارم 

چی بنویسم اخه ؟؟؟؟       سلام ، خدافظ 
ازصبح تاشب تلوزیون روشنه اصن صداش نیاد کلافم 😅 شبکه های ایرانو نمیبینم تو ناهواره متهم گریختو میبی ...

وای نه من اصلا حوصله شو ندارم 😅😐🤦‍♀️ آخه ماهواره داری اون وقت فیلم فسیل شده ی قدیمی ایرانی می بینی دختر خوب ؟😂

✅️🦋👌🍀

تکرارش کی هست ؟ احساس می کنم حوصله م نمی‌کشه ببینم🥺😅 دلم یه فیلم پیوسته و ادامه دار می خواد تو ماه ...

تکرارشش یک نصفه شب

و فرداش ۱۲ و نیمم ظهرر

رفتم برات سرچ زدماا😎🤣

خییل قشنگههه ی قسمت امتحانی ببین حداقلل

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
چه برنامه ای هست ؟ شبکه ی چند ؟

شبکه سه

مسابقه قرآنی 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!