من خیلی وقته تلویزیون رو اصلا روشن نکردم چه برسه به دیدن . ولی الان توی ماه رمضان انگار یه جورایی دلم گرفته دلم می خواد مثل ماه رمضون های قدیم یک سریالی رو دنبال کنم ؟
چه سریال هایی برای این ماه ساخته شده ؟ شما کدوم رو می بینید ؟ اگر سریال خوبی می بینید بهم معرفی کنید
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزدلم .ممنون همچنین 🌸 اینا خوبن ؟ کدوم شبکه ها میذارن و چه ساعتی؟ وااای خانه به دوش ...
هفت سر اژدها بعد اذان مغرب تهران، شبکه ۳
زیرخاکی رو یادم رفت بگم، ساعت ۱۰ شبکه ۱
رستگاری ساعت ۹ شب، شبکه ۲
اره منم نگاه نمیکنم ولی مثل اینکه هنوز طرفدار داره و نگاه میکنن😅 واسه همین گفتم
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!