2777
2789
عنوان

من الان چیکار کنم؟؟

192 بازدید | 12 پست

من میخواستم از ۹بخوابم تا سحر و بعد سحر شروع به خوندن کنم کنکوریم

و خب خوابیدم و ساعت ۱۱مامانم اومد بیدارم کرد و الان اصلا خوابم نمی بره!!

و نمیدونم چیکار کنم همه برنامه هام و خوابم ریخت بهم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الن بخون تاسحر

فرداشب دوباره شروع کن.تاکیید کن بیدارت نکنن تاسحر

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

این سوال داره؟الان تا سحر‌درس بخون بعد سحری ونماز بعد خوابت گرفت بخواب نگرفت بازم‌درس

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

همیشه اونطوری که میخای پیش نمیره اما این قدرت توئه که تو هر شرایطی بتونی بخونی الان بخون تا سحر کلی ...

اره دقیقا

اوکی پس باید کم کم برسم به این برنامه ای که میخوام..

این سوال داره؟الان تا سحر‌درس بخون بعد سحری ونماز بعد خوابت گرفت بخواب نگرفت بازم‌درس

اخه روزه باشم شبش نخوابیده باشم کل روزمو نمیتونم بخونم اگه هم بخوابم فشارم میوفته میخواستم به این برنامه برسم ک گفتم.

اخه فردا کلاسم دارم دقیق نمیدونم چیکار کنم از یه طرفم نخوابم سر کلاس خوابم میگیره 

خب الانم که خوابت نمیبره تو اینجا الکی بچرخی نه برات درس میشه نه استراحت. کنکوری هستی عزیزم یخرده مدیریت زمان داشته باش چند وقتی سختی بکشی بعدش دیگه هر کاری دلت خواست میتونی بکنی

ببین دخترم این بهانه هایی که شما الان میگیو جزوشو خود ما نوشتیم😎