2777
2789

دوستان این اصطلاح درمورد. سرطان روده است به نظرتون تهاجمیه یا غیرتهاجمی؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطو شده

خانمی شما میدونین این نوع سرطان تهاجمیه یا غیرتهاجمی؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
بدخیمه

گلم شما میدونی این نوع سرطان به درمان جواب میده یا نه؟

گلم شما میدونی این نوع سرطان به درمان جواب میده یا نه؟

سرطان بدخیمه ولی خوشبختانه از اون سرطان هایی هست ک کشنده نیس یعنی طول عمرش نسبت ب بقیه سرطان ها بیشتره با شیمی درمانی و جراحی معمولا رفع میشه

سرطان بدخیمه ولی خوشبختانه از اون سرطان هایی هست ک کشنده نیس یعنی طول عمرش نسبت ب بقیه سرطان ها بیشت ...

وای خدا خیرت بده تورو خدا راست میگی،ازاسترس به خدا شب وروز نداریم

دوستان تو رو خدا با دلای پاکتون واسه مریضمون دعاکنید این مریضی رو رد کنه من به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی باوردارم