2777
2789
عنوان

پریودی با زعفران

420 بازدید | 18 پست

سلام الان دوهفته اس پریودی عقب افتاده ایا با زعفرون میشه پریود شد چی بخورم زودتر پریودی بیاد نمیخوام باردار باشم استرس دارم و کلافه کیا از زعفرون نتیجه گرفتن کیا از چی نتیجه گرفتن راهنمایی کنن مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون خوبه ولی خیلی کم باید بخوری یه وقت زیاد نخوری من یه بار زیاد خورده بودم گویا خیلی پریود بدی رو تجربه کردم و یه تیکه از پوستم هم کبود شد بعدش خوندم مصرف زیاد باعث خونریزی های خطرناک یا حتی مغزی میشه

اول اول باید تست و آزمایش بدی مطمئن شی باردار نیستی!

وگرنه زعفرون خیلی بده اگه باردار باشی معلوم نیست با زعفرون سقط شه یا نه ولی حتما بهش آسیب میزنه و خیلی بد میشه حالت

من یه بار ۱۷ روز عقب انداختم آزمایش دادم مطمئن شدم باردار نیستم بعدش دو سه روز زعفرون و دم نوش خوردم پریود شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چه دمنوشی زبونم لال باردار باشم چیکار کنم 

اول آزمایش بده

اگه باردار باشی اینا خیلی ضرر داره فک نکن بگی باردار باشم خب میخورم سقط میشه میره نه! دور از جون میمیریو زنده میشی من خودم تجربه ی سقط داشتم عین جون دادن برا مرگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چه استرس بدیه

یه بی بی چک زدن کاری نداره

یا آزمایش بده اگه باردار باشی الان یکماهته یا بیشتر اصلا زعفرون اینا نخور

یه بی بی چک زدن کاری نداره یا آزمایش بده اگه باردار باشی الان یکماهته یا بیشتر اصلا زعفرون اینا نخو ...

من کیست اندومتریوز دارم بارادری برای من ضعیفه این پسرممم بعد  ۶ماه قرص خوردن دارمش ولی الان چرا اینجوری شد عزیزم بی بی چک گرفتم tرنگی شد cنصف پررنگ

وااای توروخدا استرس گرفتم نمیخواستم بچه

دیگه نمیخواستی باید سفت و سخت جلوگیری میکردی

الانم که معلوم نیست شایدم نباشی..

میگم من خودم یا اینکه اقدام بودم یه بار ۱۷ روز عقب انداختم آزمایش و بی بی چکم منفی بود رفتم دکتر  گفت تخمک نداشتی این دفعه برا همین....

یا هم ممکنه عفونتی کیستی چیزی داشته باشی که پریود نشدی

اول از همه یه بی بی چک بزن حتی اگه هاله کمرنگ انداخت آزمایش بده مطمئن شی

دیگه نمیخواستی باید سفت و سخت جلوگیری میکردی الانم که معلوم نیست شایدم نباشی.. میگم من خودم یا این ...

کیست اندومتریوز دارم که بارداری باهاش ضعیفه بعد ۶ماه قرص پسرمو باردار شدم بی بی چک زدم قسمتtرنگی شد قسمتc نصفه پررنگ