2777
2789
عنوان

پریودی با زعفران

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 18 پست
کیست اندومتریوز دارم که بارداری باهاش ضعیفه بعد ۶ماه قرص پسرمو باردار شدم بی بی چک زدم قسمتtرنگی شد ...

آزمایش بده ممکنه باردار باشی

درد تو قسمت سینه هات نداری؟ که حساس شده باشن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آزمایش بده ممکنه باردار باشی درد تو قسمت سینه هات نداری؟ که حساس شده باشن

نهاولش یه دردی بود تو پریودی میشه اما الان نه از صبحه لیوان لیوان زعفرون میخورم دل دردو کمر درد دارم  اخه بارداری با اندومتریوز سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهاولش یه دردی بود تو پریودی میشه اما الان نه از صبحه لیوان لیوان زعفرون میخورم دل دردو کمر درد دارم ...

هیچی غیر ممکن نیست

من دوسال تحت دوا درمون و دکتر بودم برا بارداری نمیشدم.

هر ماه کلی قرص و آمپول مصرف کردم ولی باردار نشدم دفعه ی آخر که گفت اصلا تخمک نداشتم و امکان بارداریم صفره!

منم قیدشو زدم دیگه دکتر نرفتم هیچی هم دارو نخوردم همون ماه به طور طبیعی باردار شدم..

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هیچی غیر ممکن نیست من دوسال تحت دوا درمون و دکتر بودم برا بارداری نمیشدم. هر ماه کلی قرص و آمپول م ...

کیست اندو باعث ناباروریه عکس رنگی گرفتم ۶ماه دهرو خوردم پروتیین سرطانیم بالا بود خیلی اون اومد پایین باردارشدم اما الان ۴ساله خبری از اندوم ندارم میدونم همه چیم قاطیه بارداری خیلی حس بدی دارم الان