2777
2789

چرا کسایی که انسانای بدین هیچی کم ندارن چرا خدا بهشون بیشتر میده چرا هیچی کم ندارن

مثلا من یه خانواده میشناسم همه خواهر برادرا پولدار خونه های آنچنانی ماشین پول

ولی یکی از خواهرا مستاجره برای پول پیشش و اجارش مونده 

جالبه برادراش مال پدری بالا کشیدن یکیشونم علنن تو جمع گفته بود کسی که نداره باید زیر پا له کنی بعد اون چند واحد ساختمون خرید و وضعش بهتر شد تویه جمع خواهرش خرد کرد ولی ثروتش بیشتر شد

پس کو عدالت؟

فقط میخوام سرم بکوبم دیوار

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:

همیشه همینطور بوده فک کنم رمزش بد بودنه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو این دنیا و نه جای دیگه دنبال عدالت نگرد چون عدالت گرفتنی دادنی نیست

من خودم و مشکلاتم کنار عزیزم

شما بگو یه زن تنها که هیچی نداره نه خانواده خوبی داشته شوهرش یه آدم معتاد دزد بوده 

نه تحصیلات داره تو این دنیا که همه گرگن چجوری عدالت بگیره

عدالت ی مفهوم انتزاعیه بستگی داره چطوری تفسیرش کنی من نظرم اینه انسان ها از جسمی عدالت دارن فکر میکنم مقصود از عادل بودن خدا همینه 

اما عدالت تو جامعه ما یعنی همه باهم باید برابر باشند که خب جور نیس حتی خوب و بد بودن هم مفهوم ذهنی شماس 

از نظر شما اونا آدمای خیلی بدی هستن اما از نظر یکی دیگه ی جور دیگه تفسیر میشه 

@قلب_زرد_   نظر تو چیه ؟؟ 

عدالت ی مفهوم انتزاعیه بستگی داره چطوری تفسیرش کنی من نظرم اینه انسان ها از جسمی عدالت دارن فکر میکن ...

از کدوم نظر جسمی مثلا عدالت یکی زیبا قد بلند هیکل یکی بیچاره مریض نحیف کوتوله بدبخت بی اعتماد بنفس از نظر مالی هم که یکی پولدار یکی هم نون شب محتاج

مسئله اینه که ما همه چیز رو با دانش محدود خودمون می‌سنجیم و بخاطر همین به این نتیجه می رسیم که عدالتی وجود نداره. پشت داستان زندگی هر آدمی کلی حرف و نکته هست که ما ازش بی خبریم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
خودت چرا کاری چیزی نمیکنی خودت یکاری کن بچه هم داری سرکار نمیتونی بری

چرا عزیزم من خودم کارمندم 

این خانوم که میگم یکی از بستگانمون 

میگم که مشکلات خودم ولکن اصلا این خانوم چی اگه عدالت هست ایشون جرا باید با بقیه خواهر برادراش انقدر فاصله داشته باشه 

چون تو جمع برادرش اونجوری گفت من واقعا ناراحت شدم براشون😞

عدالت ی مفهوم انتزاعیه بستگی داره چطوری تفسیرش کنی من نظرم اینه انسان ها از جسمی عدالت دارن فکر میکن ...

از نظر جسمی؟

حتی از نظر جسمی ام تفاوت هست شما از هر نظر بگی تفاوت هست 

تو جمع یکی خورد کنی به نظر شما خوبه و من اشتباه میکنم 

از نظر جسمی؟ حتی از نظر جسمی ام تفاوت هست شما از هر نظر بگی تفاوت هست  تو جمع یکی خورد کنی به ...

من از لحاظ فلسفه بررسی کردم منظورم شخص خاصی نبود در کل این حرف رنه دکارت بود 

منظورم از لحاظ جسمی  یکسان بودن قلب ، مغز ایناس نمی‌دونم فکر کنم بد توضیح دادم 

چرا عزیزم من خودم کارمندم  این خانوم که میگم یکی از بستگانمون  میگم که مشکلات خودم ولکن ...

من تو گروه خیریه هستم یه خانمی گفتن شوهرم بیماره بچه مریض پروانه ای دارم خودم تازه زایمان کردم نون بخوریم نداریم کرایه خونم رسیده صاحبخونه میخاد بندازتم بیرون رفتم پیش چند نفر برا کمک پیشنهاد غیر اخلاقی دادن ایشون اگر مجبور بشه گرسنگی بشو ببینه یا باید دزدی کنه پیشتهاد آقایون قبول کنه اینجا ک داره زجر میکشه اون دنیام بخاطر کارای بدش باید زجر بکشه تا حالا ده مورد اینجوری دیدم ک خانمه میگه کارمیکنم همش خرج دکتر درمون شوهرم میشه یا بچم از هرکی کمک خاستم پیشتهاد غیر احلاقی دادن عدالت چ کشک با ول کنا