2777
2789
عنوان

بزرگ ترین باگ کار در بیمارستان که نمیتونم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 36 پست
من اتفاقا اولی بخشی. خودم رفتم کودکان بود خیلی دوست داشتم 

منم خودم بیمارستان کودکان خیلی دوست داشتم

اصلا یک درصدم به ذهنم نمیرسید اذیت بشم فکر میکردم اینجور کمکشون میکنم ولی خودم حالم انقدر بد میشه که حتی حرفم نمیتونم بزنم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به شدت دل نازک و مهربونم طاقت درد کشیدن و ناراحتی دیگران رو ندارم سریع گریه ام میگیره همه کاری میکنم تا طرف حالش خوب بشه و خوشحال بشم 

هرچی با خودم کلنجار میرم اینجوری نباشم نمیشه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
پرستاری؟

نه 

تکنولوژیست جراحی 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

به این فکر کن که اون فضا احتیاچ به آدم های بچه دوستی مثل شما هم داره! حتی شده با یه لبخند استرسشون کم کنی...

بعضیا مثل سگگگ میمونن بچه وحشت میکنه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منم به روزي جاي شما بودم الان همه ي خاطره ها واسم زنده شد دوس داشتيد بيا خصوصي حرف بزنيم

رشتت چیه؟

منم به شدت دل نازک و مهربونم طاقت درد کشیدن و ناراحتی دیگران رو ندارم سریع گریه ام میگیره همه کاری م ...

خوب طاقت درد کشیدن کسی ما همه نداریم

ول یاگه قرار باشه ما با دیدن هر بچه مریض گریه کنم و حالم بد بشه که اصلا دووم‌ نمیارم

خوب طاقت درد کشیدن کسی ما همه نداریم ول یاگه قرار باشه ما با دیدن هر بچه مریض گریه کنم و حالم بد بش ...

اره دیگه به درد اینکار نمیخوری 

همه ادما مثل هم نیستند خیلیا رو دیدم اصلا براشون مهم نیست کسی درد بکشه یا نکشه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
پزشكي بودم الان خيلي وقته تموم كردم

موفق باشی

تخصص خوندی؟

اره دیگه به درد اینکار نمیخوری  همه ادما مثل هم نیستند خیلیا رو دیدم اصلا براشون مهم نیست کسی ...

فقط برای بچه ها این جوری ام و گرنه رشتم خیلی دوست دارم 

فقط برای بچه ها این جوری ام و گرنه رشتم خیلی دوست دارم 

سعی کن دیدگاهت رو عوض کنی اگه قرار باشه این اخلاقت نزاره کارتو بکنی پس نمیتونی کمکی باشی براشون 

شغل انسان دوستانه ای داری سعی کن بهترین باشی 

منطقی برخورد کن نه احساسی