2777
2789
عنوان

خیلی زشتم؟ +📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی صورتت نیاز ب تغییرات داره ابرو  و مژه و لاغری سف و سخت

مژه هام بلنده ولی صافه پرم هست اما دیده نمیشه 

پف پشت چشم دارم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
کریم ابرو خفن😂 یاد نوجونیای خودم افتادم

نصف این ابرو رو داشتم غمنداشتم داداش

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
وااا چرا اشک،   خب عزیزم تیپای دخترونه بزن. شال سرت کن رژ بزن دخترونه طور بگرد

این تو برف بود اینجوری عکس گرفتم 

آرایشم اکثرا ندارم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
ده بار گفتن بهم برای همین حرفا میترسم برم بیرون اشک تو چشمام جمع شد اصلا

چه ربطی داره عزیز دل برادر،  قیافه اته دیگه،  چیکار میخوای کنی؟ 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
یکم تیپ دخترونه بزن مثل پسرا لباس نپوش ناز میشی

مثل پسرا نپوشیدم اینجا برف بود فقط