2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بهش اعتقاد دارم چون  فقط اینجوری زندگی عادلانه میشه

پس زندگی اول هر آدم چجوری انتخاب شده؟

اگه اینجوریه پس افراد معلول و فقیر کارهای زندگی قبلیشونو دارن میدن؟

کتاب سفر روح مایکل نیوتون رو بخون، عالی توضیحش داده و من به اون صورتی که تو اون کتاب داره میگه بهش اعتقاد دارم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
پس زندگی اول هر آدم چجوری انتخاب شده؟ اگه اینجوریه پس افراد معلول و فقیر کارهای زندگی قبلیشونو دارن ...

به نظرم این ایده خیلی هم مسخره نیست

چون این دنیا جبره و ما اختیاری نداریم 

اینکه اولین زندگیمون هم باشه منطقی نیست مثلا چرا کسی بی دلیل و بی‌گناه باید یتیم بزرگ بشه یا فقیر باشه در حالیکه شخص دیگه که اون هم فرصت خاصی برای انجام کار درست نداشته در خانواده ثروتمند به دنیا بیاد؟ اگر دنبال دلیل باشیم احتمالا به دنیای دیگه ای میرسیم 

هرچند تناسخ هم هیچوقت ثابت نشده

پس زندگی اول هر آدم چجوری انتخاب شده؟ اگه اینجوریه پس افراد معلول و فقیر کارهای زندگی قبلیشونو دارن ...

منم دقیقا همین سوال رو داشتم با چندین سوال دیگه که تو همین کتاب که اسمش رو گفتم جوابامو گرفتم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
من بهش اعتقاد دارم چون  فقط اینجوری زندگی عادلانه میشه

این تناسخ نیست

این دنیا یک عالم از روند پیمایش چندیییین عالم هست

که اخرش ختم میشه به عالم اخرت

اینی که تو خیلی صحنه های اینده برات تکراری و قابل پیش بینی به خاطر اینه که قبل از این دنیا در زمان جنینی توی عالم ذرع بودی و اونجا خدا ازت پینان میگیره و تو به یکتایی خدا شهادت میدی

در واقع خودت پدر و مادرتو اون دنیا انتخاب کردی

تعداد فرزند و نسل اینده تو هم اونجا مشخص شده

تو تمام زندگی این دنیات رو اونجا دیدی ولی یادت نمیاد بعضیاش یادته

نمیدونم چقد درسته

ولی معروف تریناش که ثبت شدن حتی توسط پلیس یا افراد مطرح

یه خانم بود تو انگلیس فکر کنم که یه ضربه به سرشون میخوره و بعد ازون چیزای عجیبی میبینه و مدام میگه منو ببرین خونم من میخوام برم ، خانوادش جدی نگرفتنش تا بزرگتر شد و راجب تناسخ خوند و متوجه شد که یه خانم بوده و تو مصر تو یه معبد زندگی می‌کرده عاشق یه فردی میشه و نمیدونم به چه دلیلی میمیره 

میره مصر و اونجا میگه من قبلا اینجا زندگی کردم همه چیو میدونم آدرس یه چیزایی و یه سری جاهاییو میده که مصاحبشون موجوده و اون خانم کاوشگر گفته بود هییییییچ کس اطلاعی نداشت و خودمون تازع کشفش کردیم

اون خانم خیلییییییی کمک ها میکنن بهشون و خیلی چیزارو کشف میکنن و خیلی چیزا از رسم و رسوم و چیزای دیگه ..

من از یوتیوب دیدمش چنل مایا 

یا یه پسره دیگه که وقتی به دنیا میاد پشت سرش جای زخم بوده و با اینکه کوچیک بوده همش میگفته منو کشتن با تبر و عجیب اینجاس میبرنش اونجایی که میگه و قاتلو نشون میده و قاتل شوکه اژ چیزی که شده میگه همه اینا درستن ..

این نمونه ها ثبت شدن و خیلی موارد دیگه که این دوتا خیلی معتبرن چون مدرک برا اثباتشون داشتن و ثبت شدن ..

ولی دین اسلام تناسخ رو رد کرده اینجوری که میگن اینا ..

نمیدونم دقیق چی درسته ولی بنظرم میشه با اسلام هم تاییدش کرد مثلا خدا یه جا میگه بهتون فرصت میدم ، شاید یه انسان بد بارها و بارها به دنیا بیاد تا جبران کنه کارهای اشتباهشو و افراد خوب وارد بهشت بشن ..

نمیدونم والا 

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜