نمیدونم چقد درسته
ولی معروف تریناش که ثبت شدن حتی توسط پلیس یا افراد مطرح
یه خانم بود تو انگلیس فکر کنم که یه ضربه به سرشون میخوره و بعد ازون چیزای عجیبی میبینه و مدام میگه منو ببرین خونم من میخوام برم ، خانوادش جدی نگرفتنش تا بزرگتر شد و راجب تناسخ خوند و متوجه شد که یه خانم بوده و تو مصر تو یه معبد زندگی میکرده عاشق یه فردی میشه و نمیدونم به چه دلیلی میمیره
میره مصر و اونجا میگه من قبلا اینجا زندگی کردم همه چیو میدونم آدرس یه چیزایی و یه سری جاهاییو میده که مصاحبشون موجوده و اون خانم کاوشگر گفته بود هییییییچ کس اطلاعی نداشت و خودمون تازع کشفش کردیم
اون خانم خیلییییییی کمک ها میکنن بهشون و خیلی چیزارو کشف میکنن و خیلی چیزا از رسم و رسوم و چیزای دیگه ..
من از یوتیوب دیدمش چنل مایا
یا یه پسره دیگه که وقتی به دنیا میاد پشت سرش جای زخم بوده و با اینکه کوچیک بوده همش میگفته منو کشتن با تبر و عجیب اینجاس میبرنش اونجایی که میگه و قاتلو نشون میده و قاتل شوکه اژ چیزی که شده میگه همه اینا درستن ..
این نمونه ها ثبت شدن و خیلی موارد دیگه که این دوتا خیلی معتبرن چون مدرک برا اثباتشون داشتن و ثبت شدن ..
ولی دین اسلام تناسخ رو رد کرده اینجوری که میگن اینا ..
نمیدونم دقیق چی درسته ولی بنظرم میشه با اسلام هم تاییدش کرد مثلا خدا یه جا میگه بهتون فرصت میدم ، شاید یه انسان بد بارها و بارها به دنیا بیاد تا جبران کنه کارهای اشتباهشو و افراد خوب وارد بهشت بشن ..
نمیدونم والا