یه عروسک داشتم خیلی قشنگ بود ولی یه بوی خاصی میداد، اسمشو گذاشته بودم بوگندو 🤣
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از اونا بودم ک عارم میومد عروسک دست بگیرم ولی الان برعکس شدم هی عروسک میخرم😂
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
من ازین بسته بود توش گاز پیکنیک و ظزفشویی و قوری واینا ازین کوچیک پلاستیکیا، من خیلی اینارو دوست داشتم.بعدم یه چیزایی بود مثل عصا بود یدونه چرخ بهش وصل بود رنگی رنگی بودن اونام دوست داشتم😂من بیشتر شیطونی میکردم مثلا سیم برق قیچی میکردم از کمد دیواری بالا میرفتم😐😂 زیاد اسباب بازی دوست نداشتم بااینکه بچه اول مامانمم،مامانمم تک دختر ومادر خدابیامرزش بهم کلی سیسمونی داده بود، که بیشترشو پسر داییم خراب کرد😑
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم