2777
2789
عنوان

اسباب بازی مورد علاقه بچگیتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 55 پست
چه رنگی بود؟😍🧸

نسکافه‌ای

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموفردوس وماشین کنترلی😂

عمو فردوس که یه زمانی غوغا کرد خیلیییی باحال بود😁👌🏻🤌🏻

کاربر قدیمی (سروینم)هستم🌸🩷متاهل🩷🌸یه تازه عروس که قراره خرداد ماه برم سر خونه زندگیم🩷🌸
چه رنگی بود؟😍

زرد بود خیلی دوسش داشتم

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
یه عروسک داشتم خیلی قشنگ بود ولی یه بوی خاصی میداد، اسمشو گذاشته بودم بوگندو 🤣

😁😁😁😁😂😂😂😂

کاربر قدیمی (سروینم)هستم🌸🩷متاهل🩷🌸یه تازه عروس که قراره خرداد ماه برم سر خونه زندگیم🩷🌸
دارا و سارا گرونم بودن عوضیا، بابام فقط سارا شو خرید ، نشستم گریه میکردم🥲 هردوش میخواستم

من نداشتم ولی تخته سفید دارا و سارا رو داشتم الان گفتی یادم افتاد 😁🤌🏻

از اونا بودم ک عارم میومد عروسک دست بگیرم ولی الان برعکس شدم هی عروسک میخرم😂

خوبه دیگه😂😂😂🤌🏻🤌🏻

من نداشتم ولی تخته سفید دارا و سارا رو داشتم الان گفتی یادم افتاد 😁🤌🏻

چند سالته؟ 🤭

من متولد ۷۷

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
برای من ممنوع بود اسباب بازی داشتن  مادرم عروسک بازی برای دختر رو زشت میدونست

وای پس چجور سرگرم میکردین خودتونو؟