2777
2789
عنوان

نمیتونم از فکر بچه بیام بیرون

319 بازدید | 24 پست

کدومتون مثل من بودین با همین اندازه فکرمشغولی باردار شدین؟ 

آخه میگن باید بیخیال شی تا بچه بیاد 

اما من نمیتونم🥴

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ...

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بخواب بگو هر چه بادا باد حمللللله😁🤭😂

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

حالا واسه من اومد وسواس فکری بعدش گرفتم 

ولی اگه بخوای باردار بشی 

۷۰۰هزار بار ذکر رب هب لی من لدنک الرحمه انک اسمیع الدعا 

رو نیت کن 

باردار میشی برای خودمم نتیجه داد 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

من مثل تو بودم تمام دنیام شده بود بچه دار شدن ، مدام دکتر و آزمایش و سونو و دارو و.... تا پریود میشدم اشک و اشک و اشک .....

ماهی که بیخیال شدم و گفتم این ماه رو ولش ، ماه بعد میرم دکتر دوباره ، همون ماه باردار شدم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خب برای اینکه فکرت آزاد بشه چه اقدامی کردی ؟ با همون فرمون قبل منتظری معجزه بشه و دیگه فکر نکنی ؟ 

باید یه هدفی یه مشغولیتی که حسابی فکرت رو مشغول می‌کنه داشته باشی شبا جوری خسته بشی که اصلا فرصت فکر کردن نداشته باشی بیهوش بشی همون ماه زرتی بچه میاد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

باید بیخیال شی تا باردار شی 

و اگه بیخیال نشدی باید انقدر ناامید بشی تا بیخیال  شی

من خودمو کشتم عادت ماهیانه ام رو مرتب کنم الان چهارماهه نشدم دیک واقعا برام مهم نیست خسته شدم 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

فکر مستاجری و بچه دار شدن داره منو از پا درمیاره

۶ ماهه دنبال خرید خونه هستیم جور نمیشه

۳۶ سالم شده، بعد از یه بار سقط ناخواسته،  ۳ ساله دنبال بچه هستم نمیاد 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اگر مشکل زمینه ای ندارید جفتتون برای بارداری. دقیقا باید بیخیال شی. اگر آدم مذهبی هستی یه سفر زیارتی برو یکم ریلکس شی اگه نیستی یه کیش یا شهرستانی برو اط فکرش بیای بیرون. من دقیقا ماهی باردار شدم ک ب شوهرم گفتم ولش کن نمیشه میریم از پرورشگاه میاریم همون ماه با وجود فقط دوبار اقدام باردار شدم