همسرمدنیام مدیر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 5946 عنوان پولدارررررر شدین سهام عدالتتون رو ریختن خوب بریز بپاش ولخرجی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 117 پست 😆😆😆برای اوناییم ک نیومده کم کم دارن میریزن خانماااا خوب ولخرجی کنید اونایی ک مانتو کیف کفش نخریدن برین بازار جا نمونید بدون لباس عید نباشید 🥺 مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐 1402/12/24 | 18:34 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11794 نی نیی یار گفت گفت اگ تو تاپیک بقیه این جمله روبگید تعلیق میشید چرا ؟ غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
خداوند_رنگین_کمان عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 5419 سری قبل که رفت رو خرج ماشین این سری هم میره رو خرج مهمونای عید پول یه هفته میوه میشه براشون 😐
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5627 ۳۱۸ ریختن واسه من😐 کمه؟ ناشکری نکن تو خارج همینم نمیدن رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 19860 کسی بانک تجارت وملت بوده واریزشه براش؟ من تجارتم نریختن هنو خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
همسرمدنیام مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 5946 🤣😂واس شوهرم قاپیدم ۶۶۰ تومن واس خودم هنوز نیومده بدبخت شوهرت قبلا ۳۰۰بهش میدادن الانم ۳۰درصد کم میشه ۱۰۰تومن میشن میخواست بده ب من میگه ب دردت نمیخوره این پول🤣🤣🤣 مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
مغزهستهــزردآلـو عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 963 بگو بریزن زخمیتون میکنم با سهامم😂 منتظرم بریزن شروع کنم منو این همه خوشبختی محاله محاله🤦♀️🤣
aysan19950 عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 323 کمه؟ ناشکری نکن تو خارج همینم نمیدن کی گفته خارجیا وضعیتشون از ما خیلی بهتره این پول یه ذره از سهمیه نفتمونم نیست
نگین_953442 عضویت: 1395/06/22 تعداد پست: 7386 کمه؟ ناشکری نکن تو خارج همینم نمیدن نه از زیادیش دهنم بسته شده خدایا شکرت...
0lollipop0 عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 228 اومدم با سهام عدالتم ماشین بخرم فقط شک دارم مشکیشو بخرم یا سفید וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7642 کی گفته خارجیا وضعیتشون از ما خیلی بهتره این پول یه ذره از سهمیه نفتمونم نیست دارن مسغره میکنن نفهمیدی؟
aysan19950 عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 323 اومدم با سهام عدالتم ماشین بخرم فقط شک دارم مشکیشو بخرم یا سفید 😂😂😂
baboochka عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 322 ✅ رقم دقیق سود سهام عدالت مشخص شد رئیس سازمان بورس: 🔹فرآیند واریز سود مرحلۀ دوم سود ... آممممم برای ما که کمتره چی؟🤣چس تومن منو کی گردن میگیره؟
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 11788 بدبخت شوهرت قبلا ۳۰۰بهش میدادن الانم ۳۰درصد کم میشه ۱۰۰تومن میشن میخواست بده ب من میگه ... 😂خوبه میشه یشال بخری کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲