2777
2789
عنوان

کاهش دید بعد عمل جداشدگی شبکیه

2271 بازدید | 13 پست

کسی اینجا عمل جدا شدگی شبکیه انجام داده خواهش میکنم جواب بدید،دارم دیوونه میشم دختر چهار سال پیش انجام داد دیدش بعد عمل کامل بود الان متوجه شدیم اون چشمش که عمل کرده دیدش شده دو از ده😭😭😭😭😭

دایی منم ۳روز پیش عمل کرده شبکیه چشمم جدا شده بود 

قبل عمل هم دید اصلا نداشت الان میگه یکم دارم 

تازه اولشه 

گفته ی عمل دیگه هم داره بعدا ک اون روغن سیلیکون بیرون بیاره

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
دایی منم ۳روز پیش عمل کرده شبکیه چشمم جدا شده بود قبل عمل هم دید اصلا نداشت الان میگه یکم دارم تازه ...

سلام عزیزم 

چشمای دایی تون خوب شد بعد عمل خوب میبینن؟روغن رو چند ماه بعد از عمل اول خارج کردن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم چشمای دایی تون خوب شد بعد عمل خوب میبینن؟روغن رو چند ماه بعد از عمل اول خارج کردن؟

اره خیلی خوبه روغن ۳تا ۶ماه 

سلام عزیزم دو روزه چشم راست شوهرم تار میبینه امروز رفتیم دکتر عکس گرفته میگه شبکیه چشمات داره جدا میشه باید بری پیش متخصص شبکیه حالا دکترش تا یکشنبه نیست دارم از استرس میمیرم مال شما چطور بود مث مال شوهر منه؟

دایی منم ۳روز پیش عمل کرده شبکیه چشمم جدا شده بود قبل عمل هم دید اصلا نداشت الان میگه یکم دارم تازه ...

سلام عزیزم دو روزه چشم راست شوهرم تار میبینه امروز رفتیم دکتر عکس گرفته میگه شبکیه چشمات داره جدا میشه باید بری پیش متخصص شبکیه حالا دکترش تا یکشنبه نیست دارم از استرس میمیرم مال شما چطور بود مث مال شوهر منه؟

سلام عزیزم دو روزه چشم راست شوهرم تار میبینه امروز رفتیم دکتر عکس گرفته میگه شبکیه چشمات داره جدا می ...

سلام عزیزم، ان شاء الله تا یک شنبه چیزی نشه. مگس پران یا جرقه اگه دیدن خیلیییی مهمه. میتونید برید بیمارستان های تخصصی چشم یا زنگ بزنید بگید اورژانسیه یا فلوشیپ های شبکیه چندتا خوب پیداکنبد شنبه بتونید برید. اگر شبکیه جدا نشده باشه هنوز، با لیزر احتمال زیاد حل میشه اصلا هم لیزرش کار سختی نیست تو مطب انجام میدن راااحت و بعد میرن خونه.

سرشون خیلی تکون ندن حرکات یهووی که سرشون تکون بخوره نکنن فعلا ورزش سخت نکنن اجسام سنگین بلند نکنن ان شاء الله که تا یک شنبه اتفاقی نمیفته و نهایت با لیزر حل بشه.

بازم میتونید ویزیت انلاین بگیرید از دکتر ساینا یا گت زوپ فلوشیپ شبکیه و وتره هست خوب جواب میدادن تصاویر عکساشون بفرستید براشون میگن وضعیت چه جوریه احتمال جداشدگی چقدره از نگرانی در بیاید.

سلام عزیزم، ان شاء الله تا یک شنبه چیزی نشه. مگس پران یا جرقه اگه دیدن خیلیییی مهمه. میتونید برید بی ...

کلا میگه تار میبینم جرقه هم میبینه حالا فردا صب میبرمش به دکتر نشون بدم ببینم عمل می‌کنه یا نه شما کدوم شهری اسم دکتر داییتون چی بود؟

سلام عزیزم دو روزه چشم راست شوهرم تار میبینه امروز رفتیم دکتر عکس گرفته میگه شبکیه چشمات داره جدا می ...

ببخشید دیر دیدم چی شد دکتر بردین

ببخشید دیر دیدم چی شد دکتر بردین

سلام عزیزم ما اومدیم تهران پیش دکتر مکی خدا خیرش بده گفت اصلا به جراحی و لیزر و ژل احتیاجی نیست با دارو خوبش میکنم حالا فعلا دارو داده تا ۳ماه استفاده کنه

سلام عزیزم ما اومدیم تهران پیش دکتر مکی خدا خیرش بده گفت اصلا به جراحی و لیزر و ژل احتیاجی نیست با د ...

خب خدارو شکر مشکل جدی نبوده 

اره خیلی خوبه روغن ۳تا ۶ماه

توروخدا روغن برداشت بهتر شد،یکی از فامیلامون اینطوریه اول یه چشم عمل کرد هنوز روغن داره ،بعد اون یکی را امروز  عمل کرد ،هنوز اون چشمی که عمل کرده خوب نمیبینه ممکنه روغن برداره بهتر بشه